Deletedmom23234 34Kubra Doğumu bilmiyorum fakat sezaryen doğum da bı 7-8 kişi vardı sanırım. Ben herşeyi ile çok memnun kaldım. Gebe mahremiyeti ne de çok önem veriyorlar☺️
Deletedmom23234 Eda1982 Spinal belden uyuşturuluyor bı 3 4 saat kadar uyuşuk oluyorsun sonra geçiyor ☺️
Deletedmom23234 Zeynep_49 Depend külot gibi yüksek bel. Sonda da ilk başta hafif yakıyor ama sonra geçiyor
Zeynep_49 Deletedmom23234 şimdi sonda takınca deepend kilot nasıl giyiliyor bide dikislere gelmiyormu
Zemheriiiiiiii Deletedmom23234 doğurduuuummmmmm 12:04′te şuan uyuyo maşallah allah herkese nasip etsin💙💙💙
Deletedmom23234 Zemheriiiiiiii Yaaaa çok güzel Dimiiii kokusu elleri Oyy 😘😘😘 Allah bağışlasın canım benim gözün aydınnn😘😘 doğum hikayeni de toparlandiktan sonra yaz bekliyorumm🥰🥰🥰
Deletedmom23234 Aleybcksz Acıyı ilk kalkışta tabii ki hissettim ameliyat sonuçta ☺️ sonda takılırken bir tık yanma hissi oluyor
guzellanne Deletedmom23234 özz napıyosun nasılsın. Bebek nasıl🥰😍 Bugün çam sakuraya acile gittim dünden beri lekenmem sancım vardı. Muayene oldum nst girdim https://resimyukle.io/r/h6WECRC5vu sonucu böyle çıktı. Doktor geldi gidebilirsin sancım artar suyun gelirse gelirsin dedi. Sen ne diyorsun seninde mi böyle çıkıyordu sonuçların pek bişey demedi doktor korkuyorum bende açıkçası. Hala ağrım sancım var
Deletedmom23234 guzellanne iyiyim güzelliğim sen nasılsın 😘 baktım da sancıların var kuzum benimde 34-36. Haftadan beri böyle sancılarım vardı 38 haftalıkken doğdu minnoşum😁 doktor sana magnezyum verdi mi kuzum