zeytinkiz Deletedmom23234 Yaaaa ona cok üzüldüm adam 9 ay boyunca 2 sefer doktor yanına girdi onu da görsün diye özele gittik yani 😟 15 dk da bebek mi görecek fotoğraf mı cekılıcez 😄 buna üzüldüm ya.
Deletedmom23234 zeytinkiz 😁 Mecbur 2 gün daha sabredicek babalar😁 eve geldiğimizde üstüme daha da bı farklı titriyordu. Gerçekten bu erkekler baba olduktan sonra değişebiliyor. Zaten bana karşı her zaman iyiydi ama bu defa gözleri farklı bakıyordu 😍
Deletedmom23234 istanbullugelin34 Tabii hatta genel sezaryen genellikle yapılmıyor. Spinal tercih ediliyor
Zemheriiiiiiii Deletedmom23234 doğurduuuummmmmm 12:04′te şuan uyuyo maşallah allah herkese nasip etsin💙💙💙
Deletedmom23234 Kizannesi92 Teşekkürler 😍 yuksek bel zaten hissetmiyorsun bile. Bana kalırsa kac kilo olursan ol mutlaka xl al. Aşırı rahat
zeytinkiz Deletedmom23234 Yaaaa maşallah 🤗 benım eşimde normalde cok yardımcı oluyordu demek ki daha cok üzerimize titreyecek 🤭 cocuk dogunca zaten babalar o duyguyu anlıyor diye söylüyor herkes 😄
Kumsallina95 Deletedmom23234 bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla büyütün bende birşey soracaktım sondayı ne zaman çıkartıyorlar
Tugce1450 Deletedmom23234 hayrlı uğurlu olsun 🌼 bnde sekiz ay önce sezsraynlar doğum yaptım ama ftgrf cektrmezler diye aklımdan geçmedi ya 😔 özel miydi sizinki devletin cektirlermi peki ftgrf 😊
Mmmucizemm Öncelikle çok geçmiş olsun.Allah analı babalı büyütsün inşAllah 🙏 bende orda doğum yapmayı düşünüyorum . Memnun kaldınız mı acaba ? Birde Bağcılar’da oturuyorum . Yol var diye korkuyorum siz hastaneye yakın mı oturuyorsunuz acaba .
Deletedmom23234 Mmmucizemm Tabiii çok memnun kaldım ❤️ bende bahçelievler de oturuyorum 40 dakikalık yol var pek yakın değil ama hastane çok güzel değer yani
sukran_63 Deletedmom23234 hayırlı uğurlu olsun inşallah birşey sorabilir miyim devamlı o hastaneye mi gittiniz acaba kontroller için