Kuzucccum Hafizeplt aynen saflık ocağı çağırdı onun ıcın bıde aşı için . Kuzum ya benm kız uyanmıyor uykudan napıyorum kaldırana kadar saatımi alıyor resmen . Hafıf ağırıyor göğüs ucum tabi
Hafizeplt Kuzucccum ay benimkini uyandıramayınca parmağımı ya da pamuğu hafif ıslatıp yanağına gıdığına sürüyorum uyanıyo🤭
Kuzucccum Deletedmom23234 amin bebegım inş hepımızınkiniii😘🙏 6 günde eridim kız jfjfjdj ama kızım ıyı olsunda onemlı degıl bu 🤲💕
Hafizeplt Deletedmom23234 ay 8 gün sonra geçiyo mu 🥺 benim ilk bi kaç gün bişey yoktu aslında yine devamlı olmuyo ama gün sonunda yorgun düşüyo herhalde memeler de😂😂
Hafizeplt @Deletedmom23234 @Kuzucccum Peki biz uykumuzu ne zaman alcaz bir saat önce yatırdım uyandı gözüm kayıyo🥴
Kuzucccum Hafizeplt alınmıyor canım gözlerım yanıyor artık gece gözüm kapalı kızı kaldırmaya calsıyorum 😣
Hafizeplt Kuzucccum ay benimki de heo emişelim diyo emerken uyuyo koyuyorum yerine on dakika sonra tekrar beni mahvetti 🥴 senin göğüsler nasıl alıştın mı 😅
Kuzucccum Hafizeplt mashh kuzum keşke benımde öyle olsa hep uyanık kalsa istese 😌 evet ılk başta çatlaklar hafıf oldu şuan alıştım
Deletedmom23234 Hafizeplt Ahhaha şaka maka bir haftaya kadar daha çok alışıyorsun gerçekten ben artık tek kolla emziriyorum nirvana da bıraktım 😂😂😂
Hafizeplt @Deletedmom23234 @Kuzucccum bu uykusuzluk ne zaman düzeliyo acaba ya uykucu değilim ama bu da can ya iki üç saatlik uyku ile de yaşanmaz😂
Deletedmom23234 Hafizeplt Bebeler bizi dinlemiyo maalesef 😁😁 ne zaman geçer bilmiyorum ama geceleri artık kafayı yemek üzereyim 😂
Hafizeplt Deletedmom23234 ben bugün ağladım valla artık rmiyo uyuyo on dakika sonra bi daha sütüm mü yetmiyo acaba dedim yok kusuyo fazlasını 🤦🏻♀️ direnmeye çalışıyorum hâlâ göğüsümde ne zaman yatıp uyuycaz acaba🥴 sinirden eşime sataşıyorum bi de 😂
Hafizeplt Kuzucccum iki gün sonra bende alışırım inşallah 😖 ay aman sağlıklı olsunlar da napalım çekcez artık Allah sabır versin güç versin 🤲 tam lohusa psikolojisi😂
Hafizeplt Kuzucccum valla az önce yine emzirdim uyudu yatağına koydum on dakika sonra tekrar uyanınca artık emzik veriyodum hatta verdim ama kıyamadım ya geri aldım kucağıma emişiyoz 😅