Kuzucccum Deletedmom23234 emzırmekte sıkıntı yasarım dıyordum korktuğun oydu öyle de oldu bakalım zamanla alışacağız be 😂
Hafizeplt Kuzucccum iki gün sonra bende alışırım inşallah 😖 ay aman sağlıklı olsunlar da napalım çekcez artık Allah sabır versin güç versin 🤲 tam lohusa psikolojisi😂
Kuzucccum Hafizeplt aynen onlar yeter ki ıyı olsunlar biz ıyı oluruz zaten onlarla 🥰 bebiş ıyı ıns kuzum
Hafizeplt Deletedmom23234 ben bugün ağladım valla artık rmiyo uyuyo on dakika sonra bi daha sütüm mü yetmiyo acaba dedim yok kusuyo fazlasını 🤦🏻♀️ direnmeye çalışıyorum hâlâ göğüsümde ne zaman yatıp uyuycaz acaba🥴 sinirden eşime sataşıyorum bi de 😂
Deletedmom23234 Hafizeplt Ahahah bende çok sinirliyim bu aralar etrafıma ateş püskürüyorum😁😁😁 bebeler de alışmaya çalışıyor ya kıyamam 🤭
Hafizeplt Deletedmom23234 geçen kaynanam eşim annem derken hepsini nasiplendirdim bende 😂 İyiki lohusalık psikolojisi diye bişey var 😂
Hafizeplt Kuzucccum valla az önce yine emzirdim uyudu yatağına koydum on dakika sonra tekrar uyanınca artık emzik veriyodum hatta verdim ama kıyamadım ya geri aldım kucağıma emişiyoz 😅
Kuzucccum Hafizeplt kız ben de emzık vermek ıstemıyorum eşim dün verdi tuttu cektı de ama ben kıyamadım öyle boş çekmesine çıkarttım hemen jdjdjd kendı kendıne kalkmaz benımkı
Deletedmom23234 Kuzucccum 😁😁 ben de diyordum ki güle oynaya emziririm hayat bana tekmesini attı sağolsun 😁😁😁
Hafizeplt Kuzucccum bebekler de hepsi farklı ya benimki de beni uyutmadı sabaha kadar 🥴mememi koparamya çalışıyor şu an😂
Hafizeplt Kuzucccum ana yüreği işte dayanmıyor çıkarttım hemen bastım bağrıma al kopar dedim verdim göğsümğiü😂😂
Kuzucccum Hafizeplt ben de öyle dıyorum hade kızım böyle tuttuğunu kopar falan ıns alıyordur gazı kfjfj
Kuzucccum Deletedmom23234 yok kız tamda düşündüğüm oldu 😆 her şey bı yana onu ızlemek yok mu ınanmıyorum ben mı doğurdum dıye jfjfj