marbling10 elfmoom inşallah bebeğin kendi hareketini hissedince bu heyecanın katlarcasını yaşayacaksın😍 dünya dursa da ben onu hissetsem, ya da görsem diyorsun o an
Tgcbbrdmr elfmoom normal o zaman zayıfladığın için aort damarının atışını hissediyorsun kalbin nasıl atarsa oda öyle atar ben alıştım :)
ecemsmom elfmoom %15-20 oranda yanlış çıkabilir demişti doktorum ondan dedim canım :) Allah’ın izniyle bişey olmaz inşallah 🙏
Belacivciv Mom3834 Ya araya soru sıkıştırmış gibi olacağım ama😂 Diş çekilirken veya farklı bir operasyonda bayıltıp yapılabiliyor mu mümkün mü istersek acaba🙄
Mom3834 Belacivciv evet yapılıyor, fakat polikliniklerde olmuyor, diş hastanesi olması lazım.. ama gerek var mı yok gerçekten iyi bir doktor hiç bişey hissettirmeden sakinleştirerek tık diye çeker kii doğru doktoru bul 🙈
elfmoom Mom3834 ı ıh çekemez hep acıtırlar çok acıtırlar 🥺🥺🥺 iğne yaparlar aahhh diye bağırırsın elektrik çarpar sinirine 🥺 dişini çekerler gacır gucur 🥺🥺😢😢
Belacivciv Mom3834 Ya kendim için değil eşim korkuyor baya gitmiyor bile bi şey yaparlar hemen diye😂 Bayıltıp yaparlarsa giderim diyor, acı çekiyor sonra evde😒
gozdekrks elfmoom 21. Haftamdayim bebeğim 2 hafta geri ama daha ilk gebeligim ilkkez hissediyorum 19 haftalik boyutunda bebeğim pit pit atiyor. Bence bebeğiniz olabilir o atan 🥰🥰 gün içerisinde tekrarliyorsa sürekli özelikle ilk gebelik değilse erken başlayabilir hareketleri veya iç karniniz dar olabilir o yuzden erken hissedebilirsiniz🥲
elfmoom gozdekrks 11 haftalığız bi 4 haftamız daha var gibi o zamana ama inşallah o günlerde gelir bir an önce 🥰🙏🏻🖤
Mom3834 elfmoom HAHAHAHA dabbe 8 izliyor gibi oldum ahahaha.. valla benim hocam muayene edicem ayagına kaç kisinin dişini çekti korkutmadan 🙈
Mom3834 elfmoom ahahha o sayılmazz kızımı görürrr herkes 🙈 güzel dalga geçen gülüşünü bazı teyzeleri görsünn sadece