Deryaerbil elfmoom olabilir çünkü banada oluyordu ve hamilelik öncesinde hiç olmuyordu ./ diyordum ki bu ne ya ne bagırsaklarım hareketli böyle hatta bebek sanıyor insan işk önce ama ben 18 . Haftamda bebeği hissedince farkını anladım
Mom3834 elfmoom HAHAHAHA dabbe 8 izliyor gibi oldum ahahaha.. valla benim hocam muayene edicem ayagına kaç kisinin dişini çekti korkutmadan 🙈
elfmoom Mom3834 benim fobim var 🥺 çocukken hastalığım nedeniyle hep antibiyotik kullandığımdan dişlerim çürüktü hep çekerlerdi.. hala oturamam koltuğa , alt tarafı muayene edecek ağlarım koskoca kadın. tansiyonumu ölçerler 8-5 olan tansiyon olmuş 16-17 😂 çok korkuyorum çok😳😳😳😳
Mom3834 elfmoom ahahha o sayılmazz kızımı görürrr herkes 🙈 güzel dalga geçen gülüşünü bazı teyzeleri görsünn sadece
Mom3834 elfmoom hipnoz yapalım diğer eğitimimi devreye sokayım orda 😂 psikolojik sedasyonla on numara çekeriz ahha
Belacivciv Beste0636 8. hafta mı😂 Ben o hafta ilk defa doktora gittim yahu küçücük bi şeydi daha eli kolu oluşmuyor, gücü yok ne hareketi😂
Beste0636 Belacivciv ben 3+3 ken öğrendim 4+6 da keseyi gördük 6+1 de kalbini duyduk 😂 geç öğrenen olmak isterdim bende beklemek zor☺️ hareket ediyor demedim hoplayıp zıplıyor da demedim pıt pıt atış vardı dedim 19 haftalığım yeni yeni minicik tekmeliyor
elfmoom Mom3834 😂😂😂😂😂😂 keşkeee alt tarafı gece plağı yaptırıcam masseter kaslarımı çok sıktığım için botoks yaptırmak zorunda kaldım çenem kitleniyordu adam ölçü alacak ben ağlıyorum😂 çenem açılmıyor diyorum bak sakın dişimi elleme 😂😂 adam en son kızdı çok merakliyim senin dişine susta ölçü alayım diye 😂😂😂
Mom3834 elfmoom anamm o derece he 😩🙈 ben botoxu daha çok seviyorum botoxsuz plak bana daha cok kası güclendiriyor gibi geliyor açıkçası, cunku sıkmak icin daha cok baskı uygulanıyor, botox candır, iyi biridir 😁
elfmoom Mom3834 kesinlikle 🙏🏻 çok acıyor belki kaslarım çok şiş ve sert diyeydi ama çok rahatlattı bir kaç seans daha yaptırıcam doğumdan sonra gece plağı işe yaramıyor zaten benimki delindi bile
Belacivciv Beste0636 Rahim kaslarının atması, büyümesi valla bir sürü şey var o haftalarda bebeğe gelene kadar😂 Şimdi haftanız büyümüş güzel güzel hissedersiniz insan değişik hissediyor mutlu oluyor her gelişmede☺️
La_Liberte elfmoom Allah bağışlasın sağlıkla gelsin inşallah 😊 o haftalarda oluyormuş öyle çok araştırmadım ama kimi bağırsak hareketi dedi, kimi de atardamardır dedi 🙃 bu arada bebeğiniz çok hareketliymiş öncelik sağlıklı olması ama benim içimden erkek geçti cinsiyeti 😊 benim melek oğlum da öyle hareketliydi ki cinsiyetini bilmiyorduk adını Zıpzıp koymuştum 😊 zıpzıp aşağı zıpzıp yukarı🙈 o zaman eşim dedi sanki bu erkek benim gibi yaramaz olacak 😊
Mom3834 La_Liberte ben de erkek hissediyorum hep nedense elfmoomunkini :)) az önce bahsederken oglusun cok hareketli olcak desene dicektim :)
La_Liberte Mom3834 evet öyle hissettim yukarıda düzelttim yazıma bişeyler ekledim. Aslında biraz da o yüzden de öyle hissettim 😊 sağlıkla gelsin bebişleriniz 😍
Belacivciv Mom3834 Ya kendim için değil eşim korkuyor baya gitmiyor bile bi şey yaparlar hemen diye😂 Bayıltıp yaparlarsa giderim diyor, acı çekiyor sonra evde😒
Mom3834 La_Liberte hahah benimkide erkek gibi kız olcak sanki 🙈😬 bana elfmoom erkek annesi gibi geliyor, vardır ya öyle hisler görücez az kaldı 🙈