Mom3834 elfmoom yanii 7-8. De anca kalbi duyuluyor burdakilere göre emekliyor 😂🙈 yok kuzum olur mu senin icin demiyorum süreç ilerledikçe tecrübe kazanıyorsun.. yoksa o kocaman bir bebek oldu bile maşAllah 4-5 lerini hatırlıyorum 🙈
Mom3834 elfmoom senin pozitifini okurken ben kusuyordum hahah simdi kızımın yüzünü gülmesini görüyorum, sen de göreceksin daha sana gülücükler atçak ultrasondan ya da gizlencek 🙈 cee e yapcak :))
ecemsmom elfmoom evet hep yüzünü yakalayıp göstermeye çalışıyorlar renkli olarak ☺️ bakalım canım inşallah tertemiz çıkar testlerin yanlış çıkma ihtimalleri de oluyor çok takılma :)
elfmoom Mom3834 şimdi de ben kusuyorum senin cimcimenin gülmesini okuyorum bu işler böyle demekki😂 oy ya kurban olurum :)
Beste0636 Mom3834 şimdi nabzımız orda sağ ve sol kasıkta bacakla kasık birleşim yerinde atıyor değil mi göbek deliği altında bastırmadan sadece dokunarak özellikle nefesimi tutunca hissettiğim bir atış var peki o nedir ben hala nabız olduğunu düşünmüyorum ☺️
Mom3834 Beste0636 bağırsak hareketiniz ve ya plesanta olabilir yüksek ihtimal plesantadır diye düşünüyorum, daha ileriki haftalar bebek çekicek orayı tutunacak o zaman titreşime girecek o pıt pıt 😂
ecemsmom elfmoom %15-20 oranda yanlış çıkabilir demişti doktorum ondan dedim canım :) Allah’ın izniyle bişey olmaz inşallah 🙏
Mom3834 elfmoom al sana kızımdan bir mesaj var : melak etmeee teysecimm her şey okey olacak kardeşim de büyüyoll ne yapsın istemeden kustuluyo 👶🏼👍🏻🙈
marbling10 elfmoom karnın gerildiği için damarlar belirginleşiyordur. Rahmi besleyen kalın güçlü damarlar var kalp gibi atıyor😍 o yüzden öyle hissediyor olabilirsin.
Tgcbbrdmr elfmoom aort damarı o benimde atıyor zayıf mısınız? 90 kilo iken hissetmiyordum kilo verince hissetmeye başladm 56 kiloyum şuan
elfmoom Mom3834 Alllahhımm 🥰 kurban olayım seni verene 🥰 parmaklarını öperim senin ben melek🥰 kuzum ya, Allahım bir an önce kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Tgcbbrdmr elfmoom normal o zaman zayıfladığın için aort damarının atışını hissediyorsun kalbin nasıl atarsa oda öyle atar ben alıştım :)
Belacivciv elfmoom Aha böyle😂 Yer açıyor kendine bebek rahim yukarı doğru büyüyor o yüzden bağırsak, mide hareketleri de değişiyor