MelekAlyaM EsrSvm pko vardı bende ben iki aşılama yaptırmıstım 1 tüp bebegıde raporsuz yaptırmıstım hatta
lara2605 EsrSvm 2.aşılamada ihtimal artıyor tatlım sakın üzülme her şey çok güzel olacak bugünleri unutup gideceksin çoluk çocukla ugraşmaktan 🤲🤲🤲🤲🏵
Oznurcakir EsrSvm hayırlısi oldun hakkında inşallah hiç ummadığın zamanda nasip olur size 🙇 adetimle bizde başlıcaz inşallah
EsrSvm umudumvar2 Hastaneye göre değişiyor canım.Benim hastane de raporsuz 8800 + ilaç masrafı.Ama benim doktoruma ayrı para ödiycez onun bilgisini tüp bebek olacağı zaman doktordan alıcaz..Raporlu olunca bu fiyata %30 indirim oluyor
EsrSvm umudumvar2 Yaa çok sevindim kuzum benim ❤️ İnşaallah tek seferde alırsınız güzel haberi çoook ama çoook Amin 🤲🏻❤️
umudumvar2 EsrSvm canımmm kuzum benimmm esrişimm inşallah kuzummmm hepimiz mutlu haberler alalım inşallah 🤲🤲
EsrSvm Oznurcakir Eğer çıkarmıyorlarsa da Araştırma Hastanesi’ne gidin raporlu da olsa özele göre daha uyguna gelir
Oznurcakir umudumvar2 Bilmiyorum ya çıkmaz dediler yine ugrasayim kaç gündür beynim sıfırlandı valla ordan burdan borç aldım Allah nasip etsin hepimize😔🙇
EsrSvm Oznurcakir Amin canım benim hepimize inşaallah ❤️ Seninde ilk tedavin olumlu inşallah 🤲🏻 Aşılama oldun mu peki yoksa direkt tüp bebeğe mi başladınız
umudumvar2 Oznurcakir doktora rica etseniz yapar dye tahmin ediyorum sonu güzel olsun inşallah hayırla sağlıkla evlatlarımıızı alalım kucağımıza hepsi gelip geçici