umudumvar2 Oznurcakir doktora rica etseniz yapar dye tahmin ediyorum sonu güzel olsun inşallah hayırla sağlıkla evlatlarımıızı alalım kucağımıza hepsi gelip geçici
umudumvar2 Oznurcakir bu ay canım bakalım inşallah doktor en başta adetin 2.günü test yapıyor uygunsa değerler vucut hazırsa ilaç yazar hayırlısı olsun bakalım
EsrSvm Oznurcakir Amin canım benim hepimize inşaallah ❤️ Seninde ilk tedavin olumlu inşallah 🤲🏻 Aşılama oldun mu peki yoksa direkt tüp bebeğe mi başladınız
EsrSvm Oznurcakir Birebir bizimde öyle 🤦🏻♀️ Bende 2. Aşılama tedavisindeyim şuan 🤦🏻♀️ Bu da negatif olursa tüp bebek raporu çıkarıcaz
EsrSvm Oznurcakir Aşılamalar Araştırma ya da devlet Hastanesi’nde raporlu yapıldıysa Özel hastaneye de gitsen rapor çıkar canım.Çünkü sistemde raporlu aşılama olduğunu görüyorlar
Oznurcakir EsrSvm indalalh bu sefer nasip olur bilseydim bu şekilde prosedürü devllette yapardım ama kismette değilmiş 🙇
EsrSvm Oznurcakir Eğer çıkarmıyorlarsa da Araştırma Hastanesi’ne gidin raporlu da olsa özele göre daha uyguna gelir
Oznurcakir EsrSvm Siirt araştırma hastanemiz var tüp bebek bölümü olmadığı için cikaramiyorz dediler 🙄
EsrSvm Oznurcakir Anladım canım.Bende özelde yaptırıcaktım tesadüfen gördüm araştırma ya da devlette yapılması gerek diye sonra araştırma hastanesine gittik.Bence SGK yı bir arayıp sor yine de
EsrSvm Oznurcakir Amin canım inşaallah 🤲🏻❤️ Üzülme bunda da vardır bir hayır keşke yardımcı olsalar 😔
MelekAlyaM Oznurcakir ben Ankara sanmıstım afedersiniz bir konu daha vardı onunla karıstırmıs olabılırım
Sibel081 EsrSvm ben bir günde hallettim istenen belgeleri hazırlamak mesele o kadar uzun bir iş değil yani