ZeynepDK Mas0105 aşırı göğüs hassasiyetim bacaklarımda.sizi bel ağrısı karın sancısı rahim bölgesinde baskı hissediyordum gündüz hep uyuma gece uyuyamama sıcak basması
Mas0105 Aykem yapamadim korkudan ama hiçbir belirtim yok. En son 3 gün önce yapmıştım negatif. Sen yaptın mi canım
Aykem Mas0105 yok cnm brnm kide olumsuz. 2 ay önce düşük yaptıgımda ki hisler farklıydı şuan hiç bir belirtim yok
ZeynepDK Mas0105 adet oldum canım doktorum gel dedi yarın gidicem bakalım üçüncü günü oluyor yarın adetim
Mas0105 ZeynepDK hayırlısı olsun inşallah canım. İğneyi kaçıncı gün vurmuştun bir de kaç günde bir adet oluyorsun canım
Mas0105 ZeynepDK @Aykem bugün 12.günüm gebelik testi yerine ovulasyon testi yaptım negatif sonuç. T çizgisinin gölgesi bile yoktu. Maalesef ben de İstanbul’da doktor arastiracagim yine. Rahim filmi de çekileceğim mecbur bu ay
ZeynepDK Mas0105 canım adet olana kadar ümidini yitirme . Bende bugün doktoruma geldim . Klomen ve menapur iğne verdi iğneyi ilk defa kullanicam. Bana çatlama ignemi sormuştun 14. Gün dongumde vurulmustum
Mas0105 Aykem Rahim filmi çektirmek istiyorum bu ay. Regl olayim bitsin de. Zaman kaybetmek istemiyorum
EmineDD Mas0105 ben öyle yapmayı düşünüyorum herşeye sra verip kafamı dinlemek artık düşünmek istemiyorum banu çiftçinin bir yayını var gerçektem haklı hiçbirşeyimiz yok ama stresden psikolojik olarak kalamıyoruz ama kendimide alıkoyamıyorum düşünmekten