Aykem Mas0105 cnm burda çok yapıp hamile kalan var diye biliyorum. Adetten sonra başlanıyor yumurtlamayı görene kadar içiliyor. Ovülasyonda kullanman lazım bu arada. Bunu izle cnm
Mas0105 Aykem Allah razı olsun kuzum ❣ Çatlatma iğnesi olmayacak misin? Bir de rahim filmi çekersem o ay da değerlendirebilirim di mi
Aykem Mas0105 evet cnm değerlendirirsin. Yaptırmayacam cnm bir ay dinlenip. Aşılama yaptıracam o ara ou araştıracam
ZeynepDK Mas0105 bende polikistik over var canım bir yıllık evliyim yeni teşhis konuldu adetlerim hep düzenli çünkü sadece bu ay biraz erken oldum
Mas0105 Aykem ben de soğan suyu yaparim ve rahim filmi çektiririm. Belki çatlatma yapmam. Yapardam3.olacak zaten sonraki aşama aşılama
Aykem Mas0105 aynen cnm benımde 3 olacak ama yaptırmam. Aşılama deniyecem. Olmadı tüp bebek oda cok pahalı
Tgcbbrdmr Mas0105 of bende femara kullandım ama çatlama iğnesi çatladı diye olmadm bende ovulasyon aynı çıkıyor şuracıkta ben çatlıcam
gamzelihemsire Tgcbbrdmr hayır kendisi çatladı , zaten doktor kontrolünde çatlayacak kadar büyümüş demişti
Tgcbbrdmr Aykem ben ümitsizim valla minicik midem bulanıyor ayaklarımın altı yanıyor göğüs sızısı falan yok
Mas0105 Aykem gebelik tek bi testim var kullanmak istemiyorum. Ovulasyon testlerimi de ziyan ettim boşuna