gamzelihemsire gamzelihemsire ayrıca doktora gidip yumurta takibi yaptık , doktorum 1 yumurtan oluşmuş dedi yumurtlama ve çatlama dediği günleri ovulasyon testinde de gördüm testle doktor aynı günleri gösterdi yani
Mas0105 gamzelihemsire çok iyi. Bende ovulasyon çok koyu olmuyor. Doktor 16.gün iğne vurdu işte bekliyorum bakalım.
Aykem Mas0105 yok cnm iğneden önceydi bu. Doktorumda normal dene dedi yumurtan 17 mm olmuş bile dediydi. Ama ben yinede çatlatma iğnesi vuruldum2,5 yıldır olmuyor dene dene dene yoruldum
Mas0105 Aykem Bu defa olmazsa bu ay ara mi versek ya da rahim filmimi çektirsek. Ay kafam karıştı iyice
Mas0105 Aykem benim de pazar günü iğnenin 14.gunu oluyor ama adetim 2 gün geçmiş oluyor. Ne zaman test yapsam bilemedim. Adete göre mi iğneye göre mi
EmineDD Mas0105 ben öyle yapmayı düşünüyorum herşeye sra verip kafamı dinlemek artık düşünmek istemiyorum banu çiftçinin bir yayını var gerçektem haklı hiçbirşeyimiz yok ama stresden psikolojik olarak kalamıyoruz ama kendimide alıkoyamıyorum düşünmekten
Aykem Mas0105 cnm özelde cekildim ben 90 tl ödedim anestezisiz oldum ben daha uygun ama ağrı eşiginin iyi olması lazım.
Aykem Mas0105 acı eşigin iyise kesinlikle anestezisiz yaptır. Ağrı kesici felan içtim işlem öncesi acıdı tabi . Bazıları acımıyor diyor. Benım tiplerim kapalıydı ameliyat oldum
ZeynepDK Mas0105 benim bugün 12. Günüm 10. Günümde kan tahlili yaptırdım 1.16 çıktı yükselir mi bilmiyorum