dertist alparslanannesii1661 uzulme canim bende 12 kilo aldim 30 haftaligim yani takilmiyorum bebegim saglikli olsun dogumdan sonra gidiyo zaten
alparslanannesii1661 dertist canim cok teşekkür ederim valla üzülsemde umrumda olmuyo yemek yemek cok guzel gelsenize 😂😂 yedikce yiyesim geliyo sagolsun😊😂😂
ElifBademmm Canankp şanslı değilde zaten 93 kilo ile hamile kaldım 95 ile doğum yaptım Allah acıdı bana🤲
Ilkayy Acarhusniye 35 girince 8 aylık oluyorsun canım daha şuan 7 aylıksın 30 haftaya girince 7 aylık olmuş oluyorsun bende 31 haftalığım 7 aylık yani ekimde doğum var 2 Ay var yeni
dertist alparslanannesii1661 benimde oyle tutmaya calisiyorum arada kendimi bebegimiz iyi olsun biz tosbik tosbik gezelim
Acarhusniye Canankp 85 kiloyla hamile kaldim 87 olmusum.ama baslarda cok.istigfar ediodum yeni yeni duzeldim.
Canankp Melos1 ben de 23.haftaya kadar 8-9 kilo falan aldım bi anda 9 haftadır da aynı kilodayım, bende de bi dengesizlik var 🤣🤣
_cekirdek54 Acarhusniye 33+2 yim 106 ile hamile kalmışım 103 e düşmüştüm şimdi 105 civarıyım zaten kilom olduğu için heralde almadım inşallah da almam rabbim duy sesimi 🙂