ElifBademmm Canankp aynen öyle oldu. Değişik hamilelik yaşadım yemek yiyemedim zorla ne yediysem işte ondada aldığım kilo 2 ve bebek 2730 doğdu🙃
Acarhusniye Canankp 85 kiloyla hamile kaldim 87 olmusum.ama baslarda cok.istigfar ediodum yeni yeni duzeldim.
gulsahasel Aya geçiş yaptım ve 1 kilo almışım sadece bir yandan seviniyorum bir yandan da acaba bebiş büyüyor mu diye düşünüyorum :)
gokcekocyigit07 Gayet normal bu gebeliğimde bende 3 kg aldım sadece, dikkat de ettim tabi, 32.haftadayım 🤭 diğerinde 21 kg almıştım çünkü, tabi her şeyden önce sağlık olsun gerisi önemsiz, hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşalım 🤲
Hazeleyes_ Acarhusniye bebeğin durumu nasıl öenmli olan o . BEbek sağlıklı ise hiç düşünme çok iyisin kilo zaten önerilmiyor gebelikte
balbocegim27 Acarhusniye 31 haftaligim bende 3.5 kg aldım bebiş te 2 hafta önde çok ta takmamak lazim
gunesveguney Acarhusniye bebeğin sağlıklıysa normal bende 8. Aya girdim 9.1 kilo verdim hiç almadım, konuştum doktorla bebeğin gelişimi kilosu gayet iyi dedi merak etme canım
cgnduru Acarhusniye kendin kilo verdin bebekmi aldı.. bebeğin kilosu haftasına göre normalmi… kilo önemli değil sağlıklı bir şekilde verilmesi lazım yoksa hamileyken 30 kilo verenleri biliyorum doğuma kadar..
ElifBademmm Canankp şanslı değilde zaten 93 kilo ile hamile kaldım 95 ile doğum yaptım Allah acıdı bana🤲
alparslanannesii1661 Deletedmom93428 her yemekten sonra niye bu kadar fazla yedim siginamiyomm diye devrilme ve kapanış 🥺😂😂😂
Brckymk Acarhusniye normal kuzum sıkma canını ben de 33+3 üm hiç kilo almadım ama bebeğin gelişimi kilosu iyi oldugu için dokroturm sıkıntı yok dedi çok şükür sende doktoruna sor bebiş iyise sıkıntı yok 🤲🥰
Deletedmom93428 alparslanannesii1661 ve yataktan kalkarken ancak dönerek yuvarlana yuvarlana kalkmak🥴