Rmysa42 Kizlar benim 2.gebeligim 19 haftalik gebeyim ama hala tam hissetmiyorum bebegi yani kasik tarafimda hafif oynamalar hissediyorum ama oyle daha buyuk hareketler degil. Sizler bu haftalarda nasildiniz. Normal mi acaba.
Mineeaa Acarhusniye bebeğinizde bi sıkıntı yoksa gayet normal. Bunun için özellikle hamileyken diyetisyene gidenler
Egeninannesi1 Ay bende yanlızım sanıyordum 🙈 32. Haftadayım 67 kilo ile hamile kaldım sadece 2 kilo aldım🥰 oğluşum da 1950 kg teyzeleri. Doktorumuz bebeğin sağlıklı hiç bir sorunu yok dedi, beslenmeme de dikkat ediyorum ayrıca😇
secoz Acarhusniye 27+4 teyim 1 kilo aldım en son 3 ağustosta kontrole gittim doktorum bi sorun görmemişti 😊
Sibelerturan35 irem38 valla oğlumda da 2 kilo almıştım canm simdi kızım olcak abartı yemiyorum günlük ne yemek varsa az az sık sık
aselnannesi Acarhusniye normal canim bende şuan 9. Ayıma girdim 6 kilo aldim bu zamana kadar ve hiç birşeye de dikkat etmiyorum bünyeyle alakali bir durum
Mirzamm21 Acarhusniye bende aynıyım cnm normal hamileyken zayıflamışsın 36 haftalık benim 3 kilo aldım bebek 3.100grdı 35 haftalıkken düşün eşi suyu var daha demek oluyor ki zayıflamışsın sende benim gibi ilk başlarda korkma ☺️
osm Acarhusniye bende 36. haftadayım sadece 6 kilo aldım bebeğin gelişimi gayet iyi diyor doktor kafama takmıyorum