alparslanannesii1661 Acarhusniye 28 haftalik oldum 12 kilo aldim bunu okuyan gözlerim yaşlı suan😥😥😥🥺🥺🥺
hamisanne_63 Acarhusniye ayyy ne güzel işte valla keşke bende 8 aya kadar 3 kilo alsam bebeğin sağlığı iyiyse hiç dert edilecek bir konu degil aksine sevinmen gerek bence 🤷🏼♀️😂
hamisanne_63 alparslanannesii1661 ben 18 haftadayım henüz almadım keşke bende 8 aya kadar 3 kilo alsam ama 10 kilo alırım gibi hissediyorum hep 😭
dertist alparslanannesii1661 uzulme canim bende 12 kilo aldim 30 haftaligim yani takilmiyorum bebegim saglikli olsun dogumdan sonra gidiyo zaten
alparslanannesii1661 hamisanne_63 yanlışlıkla gecen bir iki derken yarim kilo üzüm bitirmisim nasil 3 kilo alayim😂😂
Kerem_mom Bende almıyorum diye dertleniyordum 5 kilo aldım şuan 25. Hafta içindeyim 😀 önemli olan bebeğin kilosu imiş
hamisanne_63 alparslanannesii1661 😁😁😁 bende şuan iştah sıfır bir de bugün corona testi verdim iki üç gündür hiç bişe yiyemiyorum zaten ama son ayları ilk hamileliğimden tahmin edebiliyorum ben 🤷🏼♀️😅
alparslanannesii1661 Deniz59 15 gun koydeydik elimin altinda her istediğim her zaman yoktu orda bi kisitlama geldi bana😂😂