Slcnslcn Hatunnn bana önce%60 kiz dedi doktorum 3 hafta sonra %100 erkek dedi. 🙈 oglum olacak nasipse. Degisiklik olabilio yani
Gamze612 Bulutesra erkek pipisi resmini bile gosterdiler.. ona ragmen ayrintili da kiz cikti canim, hersey olabilir😐
ipekk Mervesss Aynı şeyi yaşamışız.Doktorum pipisi var çıkıntısı var diye gösterdi sonra 15.haftada kız dedi😅😅
Hatunnn MistarShiki degisiyor demekki ama erkekten kiza degisme ihtimaline gore daha az bi istatistik sizinki:) birde ben 12 de detayliya girmistim ondan daha kesin olmus olabilir
MistarShiki Merhaba canım benim 11 13 16 18 haftalarda hep kız kız 80% 20 haftada erkek dedi bu akşam renkli ultrasona gidecem bakalım ne dicekler 🙈
Hamileyim Ozlemslk canım bana da doktor başta erkek dedi ama bebeğimiz kız çıktı şuan 33+3 haftalığız
Meltem_goksenin Esra44 Esra44 nasıl oluo öle ben de 16 da gittim 💯 kız dedi ..böyle okuyunca da kendimden şüphe duyuyorum😬😬 özel mi devlet mi gttğinz hastane
Esra44 Meltem_goksenin özele gidiyorum doktorum önce kız dedi sonra erkek dedi bende başka bir doktorum vardı devlette ona gittim erkek dedi bugün kontrolde ne çıkacak bakalım 😄