Elifserkan Saadet27 emin olarak baya erken konuşmuş benim o haftada erkeğe benziyo demişti 19 HAFTADA % 100 erkek dedi ama
Sezen07 Ozlemslk henüz çok erken bize de 13 de erkek olabilir dendi 23 hafta bitiyor kızım olacak ,,😁
Nergs199 Gamze612 çok ilginç ya erkek denipte nası kız çıkıyor ki sonradan .binada erkek dediler böle yazıları okuyunca bende şüpheleniyorum emin olamıyorum simdi
Mervesss Ozlemslk bende 12 hafta da gittim erkek buyuk ıhtımal deyıp pıpisini gösterdi 15 haftalıkken gittık kız dedi benimde kafam karısık ayrıntılıyı beklıyorum
ipekk Mervesss Aynı şeyi yaşamışız.Doktorum pipisi var çıkıntısı var diye gösterdi sonra 15.haftada kız dedi😅😅
ElifGuven Ozlemslk 12 hafta çok erken değişebilir kızdan erkeğe değişiyor ama erkekten kıza değişmiyor inşallah sağlıklı olur her saman ilk duamız bu olsun ☺️
Gamze612 Bulutesra erkek pipisi resmini bile gosterdiler.. ona ragmen ayrintili da kiz cikti canim, hersey olabilir😐
Hcrksk En mantıklısı detaylı ultrasonu beklemek.değişim çok oluyor çünkü.doktorlar kordonu pipi sanıyorlar fln.en mantıklısı biraz daha beklemek
tomurcukannesi Ozlemslk değişebilir canım daha çok erken haftası. Geçen birisi yazmıştı 16 haftalıkken %90 erkek demişler detaylıda kız çıkmış. Yanş erkek bile kıza dönüyosa, kızın erkeğe dönmesi çok daha muhtemel. Organı göremeyebiliyolar uzun süre