Esra44 Meltem_goksenin özele gidiyorum doktorum önce kız dedi sonra erkek dedi bende başka bir doktorum vardı devlette ona gittim erkek dedi bugün kontrolde ne çıkacak bakalım 😄
Meltem_goksenin Esra44 şüphe de kaldım vala yüzdelik tam bizde de emin olamadım 17.haftamız bitio çünkü 😊🙏
iremby Bende suan 12+3 gunluk hamileyim. 12+6 da doktor randevum var doktora sorsam mi cok mu erken diye dusundum ama baktım herkes 11 12 13 arasi bir tahmin almis. Tabi bir çoğu yanılmış. Sonradan değişmesi kötü etkiliyor mu ? Bu kadar değişim olunca biraz sorsam mi sormasam mi bilemedim. Birde siz sorunca mi söyledi doktorlar,yoksa kendileri mi söyledi. Ben 11+6 da gittiğimde yüz üstü yatıyordu bebegimiz hem ondan hemde erken diye sormadim.
Esra44 Meltem_goksenin 21. Haftada görünüyorum bugün gittim kontrole yine erkek dediler işallah daha da değişmez😊 allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde farketmez 🤷🏻♀️😊
Elifacar Rasev 12+5 ken kontrole gittim cinsiyet hakkında bilgi veremem henüz erken dedi hemde özel hastaneye gittim
Derya341986 Ozlemslk asıl kızdan erkeğe değişen çok erkekden kıza değişen az benm 10. Hafta kız dendi 16 . Hftadaym erkek