Esmayy388 Yoncca valla biraz kafam karışıktı ama planlı olsun diye sanırım sezeryan olacak gibi canım
atomcatandtheboysmother Yoncca hayırlısı olsun hepimiz için. Doktorumda ben de normal yanlısıyız zaten. Beklemedeyiz bakalım. Neticede bebeklerimiz karar veriyor aslında nasıl ve ne zaman gelmek istediklerine☺️
Yoncca atomcatandtheboysmother canim sağlıklı olsunlar da bizde sağ salim kurtulalım yeter tabiki normal.olsa daha iyi olur ama yinede kısmet Allah hepimizi tek avazda kurtarsın inşallah
esmactn63 Yoncca Benim son 12 bugün kasilmalarim basladi çok bitkin hisediyorum hicbisey yapasim yok 🥺
16evin Ayln1613 canm senin doktorun mu dedi açıklığa bakalım yani neye göre bakılıyor bilmiyorum bana hiç bakılmadi da resmen doğuma iki gün var uygulamaya göre ve açıklık varsada bilmiyorum hiç
Sevgikaya1525 Ayln1613 Benimde 15 günüm var doktorum sıcak suyun altında suqat yap yürüyüş yap merdiven in çık sıcak suya otur dedi çnkü benimde sdce 1 sntim açılmam var 38 haftadayz ve bebeğim iri diye doktor erken doğurtacak glba
anneyim_33 tcasl 28 gün kaldı benimde karımda adet ağrısı gibi ağrı var az az ağrıyor sizdede oluyor mu