Sksksksks Ay keşke ya hemen gitse bugün söylediler içime sıkıntı oldu sabah uyandığımda incecik olsam😂😂😂

Eda_nur_2733 Ben 2 sene uğraştım kullandığım ilaçlar ve psikolojik olarak da etkilendiğim için 104 kilo olmuştum ve hamile kaldım 104 ile şuanda 35+5 im ve 119 kiloyum. Boyum 175. Herkeste aynı olmayabiliyor tabi ama kilolu da hamile kalıyoor zayıfta vakti zamanı gelince

Eda_nur_2733 canım ben 67 kiloyum banada doktor dediki kilo vermeden hamile kalamazsin ama ben bunu dedikten 2 ay sonra hamile kaldım çok şükür rabbine sığın peygamber efendimizin hürmetine diye dua et rabbim veriir

Iremciksem tabiki Allah kısmet ettikten sonra herşey olur onun izniyle Allah’ım bana da isteyen herkese de nasip eder inşallah 🤲🤲☺️

Eda_nur_2733 bu ay kontrole gıdıcem ılac verırse olmazsa bu ayda dıyetısyene gıderim canım yalnız veremıyorum yoksa

gulnurkrms 67 kilonun nesini verecekmişsin acaba bir sıkıntı olmadıktan sonra ama doktordan doktora da değişiyor gerçekten daha önce gittiğim doktor kilomu hiç sorun etmemişti mesela

Eda_nur_2733 inşallah ya bide bence ilişkide kendini kasma çocuk için o kafayla yaparsak da olmazmış diyorlardı ben sonlara doğru salmıştım kendimi sende öyle yap bence

Mom872 Hamile kalınca almıyor musun ya sizde neden 4kg düşmüş istifra etmekten falan mı acaba

Iremciksem evet bunu daha önce de duymuştum birkaç kişiden kendiliğinden gelişiyor bazen ama yinede insan olsun da istiyor yapmışken😂😂