mercanmeb tebrik ederim evet biliyorum polikistik overi bende o da yok işte adetlerim düzene girerse inşallah güzel bir tedaviyle Allah’ın da izniyle hayırlı evlatlara sahip olabilirim 🤲
Kilo sorunu ve bebek isteyenler
Sky2022 ay inşallah gerçekten bu haberi buraya vermeyi çok istiyorum 🤲😊
Seldamm hmm bende onlar var işte o yüzden bir senedir Allah’ım nasip etmedi inşallah bundan sonra nasip olur Allah boş bırakmaz kucağımızi 🤲
mercanmeb tedavi gördünüz mü peki yoksa sürpriz mi oldu 😊
Eda_nur_2733 imsallahh rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbim tez zamanda sana da vwrsin kavustursun canim benim 🙏❤
Seldamm çok teşekkür ederim inşallah aminn aminnn 😊🤲
Eda_nur_2733 3 kez klomen tedavisi gördüm. Olmayınca rahim filmi çektirdim. O ay da femara ve inofolic combi ile hamile kaldım şükürler olsun
Eda_nur_2733 guzel haberi burdan bize de verirsin insallahh 😊🙏
mercanmeb Cok sevindim bende bir ay klomen bir ay letrasan ve ovitrelle çatlatma iğnesi olmuştum ama devamını getiremedik o sıralar maddi açıdan biraz iyi değildik. Şimdi yeniden basliyorum farklı bir doktordan
Seldamm Ay inşallah çok teşekkür ederim 😊
Eda_nur_2733 valaha beni öyle tersledi ama ben hiç kilo vermeden hamile.kaldim çok şükür rabbim isterse.hersey olur
gulnurkrms Tabiki öyle ama 67 bana göre hiç bir sorun yoksa takılacak bir kilo değil öyle doktor ayrı bir cinsmis😂
Eda_nur_2733 işte boyum 160 olunca kiloda boya oranla fazla biraz
gulnurkrms Benimki de 165 boyum kilomda çok şükür 4kilo vermişim 77 oldum kafaya koydum ama vereceğim inşallah Allah’ın izniyle