Mazala Melek__55 beni de doktorum çok korkutmuştu. Ama ikinci bi test daha var onu yaptırınca önceden geçirdiğim anlaşıldı. Bence seninki de öyledir içini ferah tut 🙏🏿
Melek__55 Mazala inşallah ya doktor bana virüs geçiriyorsun bebeğe zararlı dedginde dünyam başıma yıkıldı inşallah sonuçlarm iyi çıkar 😭😭😭
Mazala Melek__55 bana da giriyorsun demişti ama şimdi 28. Haftamızdayız 🙏🏿 ikinci tahlil çıkana kadar kafayı yedim. Güzel düşün bebişe yazık😊
damlacikolata Melek__55 lgg yazan pozıtıf ise daha önceden geçirmişsin demektir Igm pozıtıf yazıyorsa yeni geçirmişsin demektir benimde ıgg 250 pozıtıf çıktı bende önceden geçirmişim daha dr göstermedim ama çok araştırdım anlayanlara sordum korkmaz Rabbim bebeklerimizin en büyük koruyucusu canım benim
Kuzeymom Melek__55 ıgg de korkma kuzum bu daha önceden geçirdiğinin göstergesi ama ıgm pozitif olsaydı kork derdim puan geçirmediğin in çocuğuna hiç etki etmez
Melek__55 Kuzeymom ama şuan mi önceden mi geçirmişm şuan beli değil yarın kan vercm on gün sonra çıkacak mş on güne kadar içim İçimi yick😕
Melek__55 Kuzeymom ya inşallah bisy yoktur dua edin sizde lütfen normalde çok takıntılı biriym zaten kafayı yicm resmn 😭😭
Melek__55 evetbenavukatiyim ben yedi haftalıkken sağlık ocağı aynı cmv ve rubela testinde pozitif çıkmış ikisi ve rubela IgM da negatif internette eğer rubela ıgg pozitif ise enfeksiyonu daha önce geçirmişsin Yazyor nekadar doğru acaba
Melek__55 evetbenavukatiyim adevite testide yapcgm yarın geçmişte geçirmişsem sorun çıkmaz değilmi adivite testinde
evetbenavukatiyim Melek__55 Ona da bağışıklığınız olabilir kesin bir şey söyleyemem ben ama içinizi ferah tutun hiçbir şey bizim elimizde değil Rabbim size bağışlasın bebeğinizi , dua edin , pozitif olun hep