evetbenavukatiyim Melek__55 Ona da bağışıklığınız olabilir kesin bir şey söyleyemem ben ama içinizi ferah tutun hiçbir şey bizim elimizde değil Rabbim size bağışlasın bebeğinizi , dua edin , pozitif olun hep
Buketylz944 Melek__55 cmv testini genelde 13 14. Haftalarda bakıyorlar canım. Sadece cmv ye bakılmadan anlaşılmaz cmv geçirip geçirmediğin. Cmv enfeksiyon değil virüsmüş ayrıca. Grip gibi geçiyormuş üst solunum yolunda oluyormuş. Sizin doktor da tuhafmış biraz sonucu bilmeden korkutmuş sizi
Buketylz944 Melek__55 ben 2 kere yaptırdım gittiğim özel hastane küçük olduğu için, özel hastanede yaptırdığım 15 20 güne çıktı. Bide Kayseri şehir hastanesinde yaptırmıştım oda 2 haftaya çıktı Ankara’ya göndermişlerdi geç çıktı
Buketylz944 Melek__55 genelde geç çıkıyor avidite testleri inşallah sizinde bi sorun yoktur özelde mi yaptırdınız devlette mi? Özelde sonuç e manıza düşmemişti benim. Hastaneyi arayıp sordurun sürekli 3 haftaya çıkar demişlerdi bana çıktı mı acaba diye aradığımda 2 hafta olmuştu çıkmış sonucunuz demişlerdi
damlacikolata Melek__55 lgg yazan pozıtıf ise daha önceden geçirmişsin demektir Igm pozıtıf yazıyorsa yeni geçirmişsin demektir benimde ıgg 250 pozıtıf çıktı bende önceden geçirmişim daha dr göstermedim ama çok araştırdım anlayanlara sordum korkmaz Rabbim bebeklerimizin en büyük koruyucusu canım benim
Melek__55 damlacikolata canm ben yanlış anlamsm igg ve IgM pozitif ikiside pozitif geçirmişm hastalığı ama nzmn onun için adivite testi yaptırdık sonuçlarını bekliyorum korku içinde 🤕🤕😞
Melek__55 Buketylz944 benim doktor dedi bir hafta sonra arayn çıkar ben yedi haftalıkken sağlık ocağı testler yapmıştı IgM negatif ıgg pozitif yazyordu daha önce geçirmişm demek değilmi bu bu sefer farklı doktora gitm tahlilerimi baştan yaptı acaba yanılma payı varmı kendi doktoruma gitmedim diye
Buketylz944 Melek__55 aile hekimliği testlerine pek güvenmeyin kanlar çok bekliyor hemen laboratuvara gönderemiyorlar yanılma payı olabilir strese girmeyin
Buketylz944 Melek__55 benimde cmv İgg ve igm pozitifti hamilelikten önce geçirmişin dedi içini ferah tut canım
Melek__55 Ezgiii11 şimdi IgM 1.06 pozitif ıgg 201.2 pozitif 14 haftalık sonuçlarım avidite testi yaptım onu bekliyorum sizce nzmn geçirmişm şuan mi acaba 🤕
Papatyam__ Melek__55 bebegınız dogdu mu bu vırus yuzunden bı sıkıntı yasadınız mı nolur benı aydınlatır mısınız🥺
Melek__55 Bide yedi haftalık gebeyken sağlık ocağında testler yapıldı orada IgM negatif ıgg pozitif Yazyor 🙄🙄
Melek__55 Papatyam__ canm benimki gebelikten hemen önce geçirmişm dedi doktor yüksek adivite geldi sana o testi yapıtlar mı