Opheliaaa eylusko Hayırlısıyla sağlıkla gelsnler inşallah adlarıyla yaşasın ☺️ Dua edin banada bu hafta dogurayim yoksa suni sancı yada sezeryana alcaklarmis 😔annem normal doğumda yaptı suni de sezeryanda hep derki normal doğum kadar kolayı yok 😔
eylusko Opheliaaa o kadar çok istiyorsunuz ki hissediyorum bunu. insallah normal doğurursunuz kendi sancinız ile .. ben o korkuyu hayal bile edemedigim icin sezeryan istedim 😔 Allah herkesin gönlüne göre versin. 🤰🥳
Opheliaaa eylusko Amin canım inşallah rabbim herkese gönlüne göre versin her türlü sonu bahar bahçe zaten ☺️
Gonul_enes eylusko benimde 3 eylul cumayi saymassak 2 gunum kaldi.. ins.. cok heyecanliyim, 3.cocugum ama ilk sezeryanim
Gonul_enes TugceSmile hic korkmaa arkadasim 36 dogurmus masallh…benim bebeklerimde 36+5 de ve 37+0 da dogdu kuveze girmedi.. simdi 3.ye hamileyim cuma dogumum var nasipse..sende yuregini fareh tut
TugceSmile Gonul_enes Süpersiniz yaa böyle hikayeler duydukça yüreğime su serpiyor🌺 Allahım size kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 💞🤗🙏
Gonul_enes eylusko benim kizimin adida eylül ama eylül dogdugu icin degil🤭 kasimda dogmustu, ama biz kocamlar 8 eylulde sevgili olunca taclandirdik kizimla o ismi,kendimde 24 eylül dogumluyum, simdi 3.bebegimde ins eylul dogumlu olacak 3 eylül⚘
eylusko Gonul_enes çocukluğumdan beri Eylül ismine bayılırım. Eylül ayında doğdumm eşimle eylül ayında tanıştık sevgili olduk kızım eylül de doğuyor sonbaharın başlangıcı havalar serinliyor. şimdi kızımın adı Eylül olmasında ne olsun ya 🧡❤💖💞🌸
Asiyeclk eylusko inanın bizde de aynısı oldu hatta hamile kaldığımı öğrenip ay olarak hesaplayınca kesin kızımız olacak kısmete bak felan demiştik 😅😅☺️
eylusko Minederin yaa öyle demeyin korku evet olacak bende de var benim de ilk doğumum ama onu düşünmüyorum. sizinki normal mi olacak . nirmal doğursam bende korkardım sezeryan olunca korku biraz daha az oluyor sanırım 😊
Minederin eylusko 28 haftalıkken böyle giderse sezeryan dedi de henüz gitmedim hastaneye haftaya gideceğim o zaman kesinleşir herşey normal olması daha iyi bence