Ozer eylusko Allah eylusko Allah razı olsun evet canım aynılarını inan ben eşime çocuklarıma söylüyorum burnunu sıkıcam poposunu ısırıcamm😂😂😂😂😂🥰
TugceSmile eylusko Doktorum da artık rahatlamam gerektiğini, riskli süreci atlattığımızı söylüyor ama çok kasılmam oluyor. Özellikle hareket ettiğim an hemen kasılmalarım başlıyor korkuyorum en azından 37yi görelim istiyorum hala çok yormamaya çalışıyorum kendimi 😣 Şu cumartesiyi bir görelim inşallah 🙏 cts doktor randevumuz var. Doğumu konuşacağız dedi doktorum ve çatı muayenesi yapacak
eylusko TugceSmile valla haftanız çok.iyi.korkup kendinizi daha da kasmayın. biraz akışına bırakın daha hiç bisey olmaz Allahın izniyle 🧡
TugceSmile eylusko Yaa çok teşekkür ederim valla bunları duymak beni rahatlatıyor çok sağolun doğru söylüyorsunuz 😍🌺 İnşallah harika bir doğum yaşarsınız sağlıkla alırsınız bebişinizi kucağınıza 💞💗🙏🤗
Opheliaaa eylusko 38+6 gelmek bilmiyor Eylül cadimiz biraz nazlı çıktı 🤣 zaten yüzünüze hiç gostermedi ultrasonlarda bilmiyorum ne olacak suni sancıda hiç istemiyorum gelsin artık Eylül ayı da geldi sorun yok 🤣
Asiyeclk Opheliaaa Eylülde doğan kız çocukları hep Eylül oluyor herhalde 😅 benim normal doğum tarihim 28 Eylül görünüyor ekimde doğarsa diye korkuyorduk ağustosta doğmaya çalıştı doğum tarihimiz belli oldu Eylülde doğacak diye rahatız 🤣
eylusko Opheliaaa dur dur yarın 1 eylül bugün felan geleceği tutar mazallah 😂😂 şaka bi yana benim kizin adı da eylül olacak ama eylül de doğacak diye değil . hep bekarliktan beri hayalimdi kasımda da doğsa eylül istiyordum . sansa eylül ayına denk geldi tesadüfün bu kadarı 😂😂
Opheliaaa Asiyeclk Eşim rahmetli annesinin ismini koymak istedi bende kiramadım Safiye o da yanına isim düşünürken e ile biten isim dusunuyorum aa Eylül’de doğacak Eylül olsun dedim kafiye uyum severiz 🤣
eylusko Asiyeclk ben de hep Eylül istiyordum ama kasımda aralıkta ocakta da doğsa Eylül olacaktı. şansın bu kadarı eylül e denk geldi 😂🧡
Opheliaaa eylusko Hayırlısıyla sağlıkla gelsnler inşallah adlarıyla yaşasın ☺️ Dua edin banada bu hafta dogurayim yoksa suni sancı yada sezeryana alcaklarmis 😔annem normal doğumda yaptı suni de sezeryanda hep derki normal doğum kadar kolayı yok 😔
Gonul_enes eylusko benim kizimin adida eylül ama eylül dogdugu icin degil🤭 kasimda dogmustu, ama biz kocamlar 8 eylulde sevgili olunca taclandirdik kizimla o ismi,kendimde 24 eylül dogumluyum, simdi 3.bebegimde ins eylul dogumlu olacak 3 eylül⚘
Asiyeclk eylusko inanın bizde de aynısı oldu hatta hamile kaldığımı öğrenip ay olarak hesaplayınca kesin kızımız olacak kısmete bak felan demiştik 😅😅☺️