TugceSmile Gonul_enes Süpersiniz yaa böyle hikayeler duydukça yüreğime su serpiyor🌺 Allahım size kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 💞🤗🙏
Minederin eylusko 28 haftalıkken böyle giderse sezeryan dedi de henüz gitmedim hastaneye haftaya gideceğim o zaman kesinleşir herşey normal olması daha iyi bence
TugceSmile Gonul_enes Siz 3.ye hamilesiniz tecrübelisiniz ya belki bilginiz vardır 🙈 Az önce sarı renkte sümüksü yapıda akıntım geldi. Daha yeni test yaptırmıştım temiz çıktı enfeksiyon olamaz. İnternette nişanın sarı renk de olabileceği yazıyor ama bilemedim bu nişan olabilir mi?🙄 Dünden beri belimde de ağrı var ama aralıklı değil yani sürekli aynı seviyede devam eden bir ağrı. Bunlar yakınlaşan doğuma mı işaret acaba ben anlamadım. İlk hamilelik olunca tecrübesizlik çok zor 🙈😣😅
Gonul_enes TugceSmile evet arkadasim olabilir nisan,illede kanli olacak diye bi kaide yok bennim kanli gelmisti ,ama herkesin oyle degil,haftan yakinsa geliyodur, gerci haftan yakin degilsede gelir, benim kizimda 34.haftamda gelmisti nisanim
Gonul_enes TugceSmile 36+5 de yaptim yaklasik 15 sonra iste..doktorum progestan verdi hafftam erken diye ilacim bitti 3 gun sonra 36+5 de dogdu kizim
TugceSmile Gonul_enes Maşallah size 🙏💞 ben de progestan kullanıyorum. Bu cts kontrolümüz var muhtemelen bize de bıraktıracak doktor artık ilacı 🤗 Çok teşekkür ederim canım benim ya desteğin için çok sağol 🌺💗