Tugba_blg1 siz bilirsiniz ama özeller bunu direk bahane ediyor kakasını yemediği ya da kalp atışı yavaşlamasi tarzı sorun olmadığı sürece niye erke. Alıyorlar çözemiyorum kızım 40 a kalp atışı yavaşladı diye doğum başlatıldı devlette ne acilmam ne sancım vardı ama özel olsa anında sezeryan uğraşmak istemiyorlar

Tugba_blg1 Bana da çatın basık demişti zor dogurrsun dedi ama yine de 3.5 kilonun altını dogurrsun dedi ilk korkuttu sonra öyle dedi bende hemen kabul ettim neler çektim sezarynde pöçüğüm battı aylarca oturamadm simdi 5 aylık hamileyim doktor degstrdik bakalım nolcam son ana kadar normal ypacam doktorunu degistr fikir al sonuçta normal bir şekilde kimseye muhtaç olmadan doğurmak daha güzel

Tugba_blg1 2 saat içinde oldu bitti şükür acılma için biraz suni sancı ile destek aldım ebelerimin yardımı ile başardı ikinci kez

Tugba_blg1 riske atma bence canım çatın darsa çok dikişin olur oturup kalkamazsın zor olur ağrı çekersin çok. Sezaryende de ağrı oluyor ama sadece karnının alt kısmında oturmanda sorun olmuyor. Dikişli normal doğum çok zor oturunca dikişler batıyor.

Cansu_k panik olurum diye, gerçekten çok fazlaymış paniğim ve ben bunu şimdi anlıyorum ilk gebeliğimde, doktorum da konuşurken panikliğimi fark ettiği için uyardı bu konuda

Cansu_k ay bende çok paniğim ama dikkatimi dağıtmaya çalışırım diye düşünüyorum 🙈

Ysmmmnn çok sevindim benim basikti ve kızımın köprücük kemiği kırılmıştı şimdi ikincide korkuyorum 😔 Dr lar her doğum kendine özgü kötü düşünme son ana kadar normal diyor bakalım ikinci nasıl olacak

Susamtanem2 kırılınca baptınız ve göz göre göre ikinciyrdemi normal diyorlar😣 kaç kilo doğurdunuz kıznızı ben 3650 doğum yaptm

Ysmmmnn normal doğumlarda çok sık rastlanan bir sorun arkadaşımın 2. Doğumu özelde oldu ve çok rahat güzel geçti derken kızının kolu kırılmıştı benim tam olarak basiktan mi son anda ıkınma kesip damar yolu açtılar kolumdan o an mi sıkışma oldu bilmiyorum o yüzden net basikliktan demek tam doğru olmaz sanırım özeldeki Dr ilki normal yapmışsın bekleriz diyor devlet her doğum farklıdır 2. Kolay olur diyor gebelik eğitiminde ebeye danıştım bu risk her zaman var kötü düşünme dedi bende zaten sezeryan korkusu var akışına bıraktım kızım 3335 doğmuştu

Tugba_blg1 çatı muanesi oldum ve aynı şekilde kemik yapımın uygun olmadığını ve bu durumunda beni zorlayacağını söylemişti doktor .
          ki öylede oldu 8 saat boşu boşuna suni sancı yedim sonuç sezeryan iyikide olmuş . Ne oldu sonunda bebeğimi saatlerce kanala indirme sancı vs derken yordular bebeğim solunum sıkıntısı ile küveze girdi 10 aylik olana kadar bekletirdiler