Deletedmom93428 hepoyleolurzaten kuzumm dualarım seninle 😍😍😍Allah yar ve yardımcın olsun sağ salim kucağına al inşallah bitanem❣️❣️❣️❣️
hepoyleolurzaten Deletedmom93428 Kuzummmm çok teşekkür ederim balım, bende senin için dua edeceğim 🥰😍 Amin, İnşallah kuzuşum benim 🤲🏻💕💕💕
Puduhepa hepoyleolurzaten benim de öyle olmuştu ama emin ol doğru düzgün ağrı hissetmedim bile 5 6 saat sonra kalkıp kendim yürüdüm rahat ol 😊
hepoyleolurzaten Deletedmom93428 Ah kuzummm, kıyamam sende sürpriz yapıp bugün doğurursun belki 😍 Öyle olmasa bile yakın ama seninde 🥰 Dediğim gibi senin içinde dua edeceğim ayrıca 😍
Esraali hepoyleolurzaten Allah bir avazda kurtarsın inşallah ay cok heyecanlı sag sali gelsin güzel bebek🌺🧿
Minikpandam1 Hayırla yavrunu kucağına al inşallah senden özellikle dua isteyebilir miyim? Çok zorlu bir hamileliğim var yüz felci oldum hala geçmedi astım oldum covit oldum bir sürü ilaç kullandım 🥺😢
Minikpandam1 hepoyleolurzaten allah razı olsun sizden sağ salim hayırlı bir şekilde evladınızı kucağınıza alın 😢
hepoyleolurzaten Minikpandam1 Senden de Allah razı olsun 🙏🏻 Amin 🤲🏻🥰 Sende sağlıkla atlatırsın bu süreci İnşallah, sağlıkla kavuşursun evladına 🤲🏻
dlrglnc hepoyleolurzaten Sağlıcakla gelsin küçük adam , umarım çok kolay sağlıklı bir doğum geçirirsin 🌺☺️