Seda_nrr hepoyleolurzaten Yaaa kuzum hayırla sağlıkla gelsin inşaAllah minnoş 🌸 kolayca kalkabildiğin hemen toparlanabildiğin bi süreç olsun senin için 🤍
Fatma34- hepoyleolurzaten sağlıkla kavuşmak ve normale dönmek nasip olsun inşallah 🙏🏻 Şimdiden hayırlı olsun 😊😊
Haydinn hepoyleolurzaten Rabbim kolaylaştırsın , ağrısız sızısız güzel bi doğum olsun inşallah , sağlıcakla doğsun bebiş🌸🙏
Eabkrc hepoyleolurzaten Allah razi olsun gercekten asiri mutlu oldum beni tanimadiginiz halde boyle guzel dusundugunuz icin hamileliktenmi nedir gpzum doldu vallahi 🥰🥰🥰🥰😘
TugceSmile hepoyleolurzaten Ne güzel bir gün, ne güzel bir heyecan 💙🙏 Allahım kolayca ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Oğluşunuzun ömrü zafer ve bayram tadında musmutlu geçsin inşallah 🙏😍💞
Deletedmom93428 hepoyleolurzaten yaaağğğ😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Allah analı babalı büyütsün inşallah canım benim ayağına taş gözüne yaş değmesn paşanın 🥰🥰
hepoyleolurzaten Ela532 Canım benim çok teşekkür ederim, iyiyim çok şükür az önce kalkıp yürüdüm, biraz dikişler de sızlama var o kadar ☺