Benim sezeryan hiç pozitif geçmedi
Sezeryana Gidiyorum
fatmakolay biraz uzun sürüyor bol bol sade kahve ve özellikle su tüketin. Suyla atıyorsunuz narkozu. 1,5 litrelik şişelerle su getirsinler peş peşe için.
fatmakolay kaç saat oldu doğum olalı
fatmakolay Ameliyat anı mı geçmedi? Sonrasında ağrı benim de olmuştu yani ciddi ağrılar oldu ama ameliyat anında değildi. Geçmiş olsun.
Glbnpk doğum anı iyi de sonrasında çok ağrım oldu ben bu kadar beklemiyordum
fatmakolay evet maalesef benim de aynı şekildeydi. İlk gecem inleye inleye geçti ağrıdan gaz sancısından. Ama 10 güne hepsi geçecek inşallah ☺️
fatmakolay benim de öyle sizin gibi, genel anestezi istemiştim ben, ilk gebeliğim, o kadar çok ağrım var ki 2 gündür, kıvranıyorum çok canım yanıyor çocuk gibi ağlıyorum
Glbnpk valla ben sezeryandan sonra deli gibi guluyordum herşeye normal bişey söyleseler bile komik gelirdi 😂😂😂😂
Fatmaaaaa123 Size narkozu fazla kaçırmışlar kafa yapmış galiba. 😅
Glbnpk Olabilir 😂😂😂 yüksek tansiyon vardı bide ondanda olabilir
ftm2946 4. günündeyim çok şükür ağrılarım biraz da olsun azaldı ayakta gezebiliyorum ama ama sanki yine o acıları çekecekmişim gibi çok kötü oldum hem psikolojik olarak hem bedenen daha adam akıllı uyumadım dün gıcık tuttu öksürürken karnın geriliyor ölecek gibi sandım
fatmakolay ayy evet gerçekten öyle, benim de bugün 3. günüm ama hala ben de uyuyamadım, gülerken sanki ameliyat yerim sökülüyor açılıyor yerinden gibi oluyor ve dediğiniz gibi psikolojik olarak çok etkilendim ben de, inşallah sizin de Allah yardımcınız olaun gün geçtikçe daha iyi oluruz inşallah 🥰❤️❤️
fatmakolay Nasılsın ameliyat ağrıların geçti mi ? Bebiş nasıl ?
Kuben çok şükür bebiş iyi ben de DHA iyiyim 10. gün bugün ama ameliyat ağrılarım çok dayanılmaz oldu çok zor geçirdim doktor da sen bayağı ağır geçirdin normalde bu kadar ağrı olmaz dedi şükür daha iyiyim senin de ameliyat olacak galiba inş kolay atlatırsın gün belli mi
- Düzenlendi
fatmakolay çok geçmiş olsun geçmiş bitmiş şükür 🥰Evet yarın benim de bakalım heyecan dorukta 😱 senin bebiş de büyük diyordu doktor gerçekten öyle mi doğdu
Kuben çok şükür bitti gitti inşallah sen de atlatırsın bebişim kilo 3.750 doğdu ama boyu uzundu 52cm öyle çok iri bebek değildi zayıfça hatta bebeği çıkardıklarında bu muydu iri bebek dediğiniz dedim doktora 😂 normal doğuma teşvik etseydiniz keşke dedim çatım dar falan değildi bana istemeyeni normal doğuma zorlamıyorum diyor doktor ben ne istemeyeceğim bebek iri diye korkuttu beni üstüne üstlük erkenden de aldı bebeği bebeğim daha da kalırdı beni panik etti boşuna
fatmakolay Bak benimki de iri diyor çarın dar diyor ama yine de 39+1 de alacak. Anne karnında bir gün bile benim için çok önemli dedi hep ben alalım dedikçe. Ama yine de iyi doğmuş maşallah 🥰 sonuç olarak sağlıkla kavuştunuz çok şükür gözünün önünde olması daha iyi ya anne karnındayken insan stres yapıyor acaba iyi mi diye