ZeynepDK Bfduam merhaba seninle adet günümüz aynıydı ve ben bugün oldum çatlama ignemin 12. Gününde çok erken old 😒 neden böyle oldu bilmiyorum . Doktor adet olursa. İkinci günü gel demişti . Yarın değilde artık cuma günü gidicem 3. Günü inşallah sizin yüzünüz güler bu ay 🤲
Bfduam ZeynepDK Merhabalar, normalde erken olur muydun? Çatlama iğnesi olmadım ben fikrim yok, benimde çatlamanın 9. günü muhtemelen bende adet olucam.
Asil28 Bsrazynp11 valla bilmiyorum ama dudağımın sol tarafında 4, sağ tarafında 1 tane alnımda 3-4 tane var. Cildim kuru hiç sivilcem olmaz benim
Bsrazynp11 Asil28 benmde cenemde cikti kuzum insllah melegim benimledir ne diyim test yaomak istemiyorum beklemedeyim kuzum olumlu yada olumsuz sana donus yapacagim🤲
Bsrazynp11 Sezya Masallahh cnm bnm cok cok mutlu oldum adina rabbim sag salim kucaginada almayi nasip etsin degerin kac gülüm
Umutdolu Merhabalar, yumurtlamamin üstünden 14 gün geçti sizce idrar testi yapmalı mıyım yoksa adet günümü mü bekleyeyim ? Ara ara gelen kasık ağrılarım olduğu için cesaret edemiyorum yine negatifi görürüm diye 🙄
Bsrazynp11 Umutdolu 14 gunden sonra test yapılabilir aslinda dene sansini gerci sende ben gibi korkangillerdensin😔
Umutdolu Bsrazynp11 test yaptım iki kez ve silik çizgi çıktı daha sonra dayanamayıp kan testi verdim 176 çıktı şimdide değer iyi mi acaba diye sorular var kafamda
Sezya Bsrazynp11 instagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var. Ebrunun testleri hem uygun hem de çok doğru. Tavsiye ederim bak. İki gebeliğimde o testlerle kolay oldu. Bi dene derim.
Bsrazynp11 Umutdolu kuzum gayet iyi zaten her iki gunde bir yukselirse değerin saglikli gebeliktir zaten kac gun gecti reglden canmm bide belirtilerin neydi
Umutdolu mrvrm Yumurtlamadan(2 gün sürdü) 13-14 gün sonra yapmış oldum😇 herhangi değişik belirtim olmadı her zamanki adet belirtileri yaşadım kasık ağrısı göğüsde hassasiyet o kadar