Bsrazynp11 Umutdolu kuzum gayet iyi zaten her iki gunde bir yukselirse değerin saglikli gebeliktir zaten kac gun gecti reglden canmm bide belirtilerin neydi
Umutdolu Bsrazynp11 Adet düzensizliğim var benim ama yumurtlamanın üzerinden 13 gün geçti diyebilirim son adet tarihine göre 3 hafta 5 gün gözüküyor 😇
Sezya Bsrazynp11 instagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var. Ebrunun testleri hem uygun hem de çok doğru. Tavsiye ederim bak. İki gebeliğimde o testlerle kolay oldu. Bi dene derim.
Bsrazynp11 Sezya hadi ya bu ay regl olursam sayet gelecek ay istetirim cnm bnm cok sagol allah razi olsun snden belki oda senin vesilenle olur gülüm
Umutdolu mrvrm Yumurtlamadan(2 gün sürdü) 13-14 gün sonra yapmış oldum😇 herhangi değişik belirtim olmadı her zamanki adet belirtileri yaşadım kasık ağrısı göğüsde hassasiyet o kadar
mrvrm Umutdolu yaa benim de yarın çatlamanın 11.günü. yumurtlamanın da 13-14.günü falan. Bende de belirtilerin aynıları var. Bir de kabızlık son 3-4 gündür. Yarın erken gebelik testi yapcam bakalım nolcak 🙈
Bsrazynp11 Umutdolu benmkide adet düzensizliği var o uuzden yumurtlama tarihi bilemedim ben ama bu ayda olmasa ovulasyon testi alcam cnm arkadas onerdi sagolsun
Umutdolu Bsrazynp11 Evet gerçekten ovulasyon testi çok önemli bizim için ☺️Birgebenin günlüğü Ebru abla candır mutlaka onun sayfasını ziyaret edin çok faydalı bilgilerde veriyor 😇
acabakim Bsrazynp11 inşallah canım . Forumda denk geliyorum BAT dediğiniz şeyin açılımı nedir, bilmediğim için soruyorum