ENK Bfduam benim hiç adet olacağım zaman bel ağrısı olmaz sadece şişkinlik hissi olur ilk gebeligimde yerimde duramayacak kadar çok bel ağrım olmuştu bu sefer o kadar şiddetli değil ama yine oldu bide 3 gündür yatamıyorum ayağımın altı soğuk olmasına rağmen ben ateş atıyorum ama yine de adet olacağımı düşünüyorum
Bfduam Asil28 5 gün sürdüyse yumurtlaman, ilk gununu baz alınca bugun 14.gün oluyor di mi? Dün yaptin mı test? Ovülasyon testide? Daha öncekiler negatifti ne zaman pozitife döndü diye soruyorum.
Asil28 Bfduam yumurtlama 5 gün sürdü, 5. Gün çatladı. Yumurtlamanın 1. Günü itibariyle 14 gün oluyor. Yumurtam 5 gün sonra çatladığı için çatlamadan sonra 9. Gün oluyor . Dün yapmadım, 12. Gün yaptığımda ovulasyon testleri aşırı silik çıkmıştı
Bsrazynp11 Asil28 ayyy kuzumm cok ama çok mutlue oldum sen 12. Gunde yaptın negatif cikti demi demekki melegin seninle ay kuzum banada dua et olurmu insllah dogumumuz aynı olur gecen oyle dua etmistim ya insllah canim sagl salim kucaginada almak nasip olur ❤️
Asil28 Bsrazynp11 Allah razı olsun olsun evet 12. Gün çıkmamıştı bugün ovulasyon yaptım kopkoyu çıkınca cesaretlenip erken gebelik yaptım çıktı çok şükür yarın kan verecem. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin sana da inşallah 🙏
Bsrazynp11 ENK senin bat nezamndi benm 5 eylul hala yapmadım korkuyorum yapmaya acikcasi tek çizgi gormekten biktim
Bsrazynp11 ENK aramizda iki gun varmis heyecandan oluyorum hoş belirtilerimde yok hatta yuzumde sivilcede cikti😔
ENK Bsrazynp11 stresten kafaya takmaktan da sivilce çıkmış olabilir canım rahat ol hayırlısı olsun hakkımızda ben 2 gündür aşırı ateş atıyorum dokununca soğuk olmama rağmen içimden ateş çıkıyor resmen bel ağrım var biraz ilk gebeligimde aşırı olmuştu bel ağrım ama bende nedense adet olacakmışım gibi hissediyorum
Bsrazynp11 ENK Benim icin sivilce adet belirtisi kuzum ya 😔 Kuzum vala bel agrisi adettende oluyo gebelikte de oluyo diyorlar ki gebelikte adet belirtileri bi nevi insllah haber ver olurmu adette olssn gebede olsan
Bsrazynp11 Asil28 Cok mutlu oldum adina kuzum rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insllah bebegim 🤲🤲 demkki melegin sana gelmek icin ugrasmis ❤️🌼
ENK Bsrazynp11 Tamam canım senden de hayırlı haberler bekliyorum bende ,sende haber et hayırlısı neyse o olsun 🥰
ZeynepDK Bfduam merhaba seninle adet günümüz aynıydı ve ben bugün oldum çatlama ignemin 12. Gününde çok erken old 😒 neden böyle oldu bilmiyorum . Doktor adet olursa. İkinci günü gel demişti . Yarın değilde artık cuma günü gidicem 3. Günü inşallah sizin yüzünüz güler bu ay 🤲
Asil28 Bsrazynp11 valla bilmiyorum ama dudağımın sol tarafında 4, sağ tarafında 1 tane alnımda 3-4 tane var. Cildim kuru hiç sivilcem olmaz benim