Asil28 Bsrazynp11 hayırlısı olsun inşallah kasıklarda ağrı var ve mide bulantısı oluyor gibi. İlk gebeliğimi kaybettim. Onda da bu şekildeydi belirtilerim. Ancak yumurtlamadan 11 gün sonra test yaptığımda pozitif çıkmıştı.
Bsrazynp11 Asil28 insllah bebisin tutunsun sana yaaa rabbim kimsenim kucagini bos birakmasin insllah hepimiz hamileyizdir ayni ayda dogum yapiyomusuz dusunsene😁🤲🤲
ENK Bfduam korunmayi bıraktığım ay hamile kaldım yani o ay yumurtalama hesaplamiyordum 2 gunde bir iliskiye giriyorduk illa denk gelmistir yumurtalamaya ama bat 1 şubattaydı ben 24 ocak test yapmıştım
Bsrazynp11 ENK senin bat nezamndi benm 5 eylul hala yapmadım korkuyorum yapmaya acikcasi tek çizgi gormekten biktim
Bfduam Asil28 ben görüyorum, var görünüyor, sen daha net gördün mü? Ins kalbindekidir 🤲 Erken gebelik testi mi? Yumurtlamanın 12 gününde yapmıştın çıkmadı di mi? Bugün 14.gününde mi böyle?
ENK Asil28 evet var görünüyor erken gebelik testi mi yaptın insallah vardır gerçekten en hayırlısı olsun
Bsrazynp11 Asil28 ayyy kuzumm cok ama çok mutlue oldum sen 12. Gunde yaptın negatif cikti demi demekki melegin seninle ay kuzum banada dua et olurmu insllah dogumumuz aynı olur gecen oyle dua etmistim ya insllah canim sagl salim kucaginada almak nasip olur ❤️
ENK Bfduam senin bat kaç 7 heralde aynı günüz ikimizde umudun var mı az da olsa belirti yaşadın mı hiç
Asil28 Bfduam evet 12. Gün erken gebelik yaptım negatif çıkmıştı ovulasyonda yapmıştım aşırı silik çıkmıştı. Bugün 14. Gün ovulasyon ve gebelik yaptım 1 dakika içerisinde böyle oldu. https://resimyukle.io/r/FK5rrRPCVi content_copy
Asil28 ENK evet erken gebelik testi yaptım yumurtlamadan sonra 14. Günüm bugün. Amin hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🙏
ENK Bfduam benim 2 gündür belim agırıyor yani kalça ve bel kısmını bağlayan kemigimde ağrı var onun dışında birsey yok ama içimden adet olacakmışım gibi geliyor.
Bfduam Asil28 2 günde ne kadar fark etmiş ya. Senin yumurtlaman uzun sürmüştü, çatlama gününden itibaren mi saydın 12.günde çıkmadı da 14.günde böyle çıktı? Benim 8.gun çatlamadan negatif çıktı, ovülasyonda çok silik dediğin gibi.
ENK Bfduam benim hiç adet olacağım zaman bel ağrısı olmaz sadece şişkinlik hissi olur ilk gebeligimde yerimde duramayacak kadar çok bel ağrım olmuştu bu sefer o kadar şiddetli değil ama yine oldu bide 3 gündür yatamıyorum ayağımın altı soğuk olmasına rağmen ben ateş atıyorum ama yine de adet olacağımı düşünüyorum