SayeMom Bfduam hayır canım ilk gebeliğim ve ilk denememizdi adetten 1-2 gün sonra 3-4 gün boyunca birliktelik oldu bazı günler 2 defa. 10-15 gün sonrada kan vermeye başladım ve öğrendim 🙃
Shewolf Omay0707 bende 3 hastalıkken öğrendim şuan 4 e girdik ben evde test yapıp anlamıştım hamile olduğumu sonra hemen koştur koştur doktora 🥰🙈
Omay0707 Essraaaa bilmiyorum kuzucum 3 kere ilişki oldu bu ay sadece o günlerden birisidir adet günüm 6 -8 eylül
Omay0707 Essraaaa yorgunluk var 3 4 gündür bu ay covid atlatlık ona bağlıyordum ama akıntı yoğunluğu degişti birde dün trmizlik yaptım kasıklarıma batma oldu o yüzden bugün test yaptım
Omay0707 Essraaaa canım ilk önce 2 gün sümüksü bi şekilde geldi daha sonra bildigin şefaf su şekilinde 4 defa degiştirdim iç çamaşırımı ve hareket etmedigim halde geliyordı su gibi
Nazendehanim Omay0707 Benim de bu ay yumurtlamam adetten 3 gün sonraydı bende de çıkmamıştı , inşallah çift çizgi görürsün ,❤️
Omay0707 Nazendehanim belki adet öncesi de kalmış olabilirim yada hamilelik yoktur yanıltıyorda olabilir kan verecegim bakalım