BaharBA sadecenurrr merhba bnmde 8 cikti testim de cok silik ama hemn cikti.2cizqi ilrrasnda qozukmedi halende qdemdim.doktra sali qtcem acBa varmidir doktr varla yok arasi dedi
sadecenurrr BaharBA banada aynısı dedı adetle bırlıkte sokulebılır dedı beta degerım 9 çıkmıştı benımde adetıme 1 hafta vardı dr haftaya gel dedı esım covıd oldu gıdemedım salı gıtcem şuanda 5++5
Omay0707 Civcivim_34 SayeMom sadecenurrr BaharBA Ecemm33 Bfduam Nazendehanim Kafam https://resimyukle.io/r/7RONXa1hnG Kızlar testimee bakınnn
Sibel4248 BaharBA ilk 82 çıktı. Laborant arkadaşıma gönderdim 1 haftalık hamilesin dedi 2 gün sıra tekrar verdim. 230 çıktı.
SayeMom Bfduam hayır belirtim yoktu dedim ya, planlıydı ve çok sabırsızdım o aralar çıkacağını biliyordum beta 3 oldu 2 gün daha bekledim herkes yok dedi ama 42 çıktı, dünde cinsiyet partisi yaptım kızım olacakmış 15+3 haftalığım😂
Bfduam SayeMom 3 le tespit edecek kadar sınırsızmışsın:) ovulasyon takibi yapmış mıydın? Evetse çatlamadan kaç gün sonra idi?
gmzaltns Sibel4248 hayırlı olsun suan nekadarlık bebiş🙏 Benmde ilk testim 128 çıktı 4 gün sonra verdiğim test 1032 çıktı . Acaba normal mı bi anda yükselmiş ya bılemedim muayenem salı günü .
Bfduam Omay0707 bunda gölge gibi sanki, kuruma mı, diğeri mi belirginleşir bir kaç güne inş. Rab’bim kalbine göre versin:)
Kafam Omay0707 keske erken gebelik alsaydın canım ya bunlarda adet geçmeden gostermıyo bu teste göre ben gebelik göremedim bekle erken gebelik al yap
Ozlem1297 Omay0707 canım sanki çok çok silik bi gölge görüyorum hayırlısı olsun inşallah kan verirsen haber ver mutlaka güzel haberini bekliyorum 🤗
Sibel4248 gmzaltns normal canim benimde öyle cikti birkac gun sonra. Suan 9+5 iz. Yarin doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor🥰
Nazendehanim Ben göremedim canım bide uzak çekmişsin yakınlaşınca bulanık oluyor, 2 gün sonra tekrar yap bencede
SayeMom Bfduam hayır canım ilk gebeliğim ve ilk denememizdi adetten 1-2 gün sonra 3-4 gün boyunca birliktelik oldu bazı günler 2 defa. 10-15 gün sonrada kan vermeye başladım ve öğrendim 🙃