Papatyaaa01 Kızlar benm regl 4 ağustostu 9 da korunmadk bu uygulamada haöilysem 3 hafta 5 gün yazıyo test yapsam hamilmiyim deglmiyim çıkarmi yoksa erkenmi
Kafam Omay0707 keske erken gebelik alsaydın canım ya bunlarda adet geçmeden gostermıyo bu teste göre ben gebelik göremedim bekle erken gebelik al yap
Asena17 Omay0707 Bence erken belki cikmaya bilir ben adete 2 gun kala test yaptim pek gorunmuyordu bile kan verdim 19 cikti degerim bu da testim
Ozlem1297 Omay0707 canım sanki çok çok silik bi gölge görüyorum hayırlısı olsun inşallah kan verirsen haber ver mutlaka güzel haberini bekliyorum 🤗
Omay0707 Kan almıyorlarmış resmi tatilmiş yarın verirsen Çarşamba cıkar dediler yarında gebelik testi yapıcam
Sibel4248 gmzaltns normal canim benimde öyle cikti birkac gun sonra. Suan 9+5 iz. Yarin doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor🥰
gmzaltns Sibel4248 inş hayırlısı olsun inş sağ Salim sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alalım 🙏 bende çok sabırsızım yarın gitsem kese görünür mü acaba yada bu gece acilden 🥰
Sibel4248 gmzaltns muhtemelen vajinal muayene yaparlar bir iki hafta daha bekle bence canim. Ben öğrendikten 2 hafta sonra gittim karından muayene ile gördük keseyi🥰 6 haftalikken acilde kalp atışını gördük. Smdi yarin gideceğiz bakalim🥰
Omay0707 Ecemm33 konyanın bir ilçesindeyim konya merkeze gitmem gerek ona da gidemedim beklecegim bakslım 2 güne verecegim