RabiaYrkAcar Sakvsr bence hatta sana geri ödesinler 😂 400 tl muayene ücreti Allah yardımcın olsun valla ☺️
Sakvsr RabiaYrkAcar sağol canım allah razı olsun yıllar sonra olunca tüp bebek bide kızım ☺️ Bunada şükür diyoruz
Durukayra RabiaYrkAcar günaydın bende 21 tl ödüyorum ve 2 haftadır bir kontrol var banada çok saçma geliyor zaten kontrollerde muayene ücreti veriyoruz bide üstüne nst ücreti ekleniyor ekstradan ama 50 cok fazla
RabiaYrkAcar ilaydanurhavvat benim şoku düşün nst ye girmeniz gerekli dedi girişteki kadın bende ücretsiz galiba dedim hayır 55 tl dedi ben kaldım öyle sonra daha erken 32. Haftadayım doktoruma sormam lazım dedim 😂
ilaydanurhavvat RabiaYrkAcar bnde 32. Haftada girmeye başladım. 36 oldum şimdi her kontrolde giriyorum
MucizemE Bizde 90 tl veriyoruz hayatımda duyduğum en saçma şey bence almaları zaten illa ki biz buna gireceğiz bir şekilde soymaya çalışıyorlar resmen muayene parasının İçin de olması lazım
ilkgebelik RabiaYrkAcar bazı özel hastaneler gerçekten insanları nasıl soyacağını şaşırmış nst ye para alınır mı benim de özel çok güzel temiz doktorları gayet iyi bir hastane ama bedava zaten bi kan testine girişe para veriyoruz artık o da bedava olsun 🤷♀️
Babyboy esilaa kızlar hangi hastane de bende Avicenna ya gidiyorum Esenlere orda giren var mı paralı mıdır acaba orda da
RabiaYrkAcar denizz1009 banada hamile paketiniz var mı dedi içinde 4 nst hediye imiş tabğ ilk haftadan itibaren başvurmak gerekiyormuş 😒 herşey saçmalık
Asrinbaby RabiaYrkAcar canim bende veriyorum muayene + nst 100tl tutuyo bizim hastande aslinda verilmemesi lazim bence çünkü artik haftada 2 kez neredeyse nst ye bakiliyo
RabiaYrkAcar Asrinbaby aynen öyle sık sık yapılmadı gereken bir durum nst keşke yasaklansa ücret durumları nst için
Hhtce RabiaYrkAcar her kontrolde istiyorlar zaten kontrollerde sıklaştı şimdi zaten 55 tl vericek bişey yapmıyorlar yani
Deletedmom18 RabiaYrkAcar canım bende her girdiğimde 10 tl ödüyordum varya artık tam sinir ediyorlar beni şeytan diyor git devlette yap doğumu para ile çocuk doğuruyoruz doğru dürüst ilgi Yok tam cinlenmeye başladım
RabiaYrkAcar Hhtce valla mecbur olduğumuz içim kullanıyorlar bence bu durumu ortalamadı 20-25 verenler var bence çok saçma 55 her nst de baya külfet 😢
aysgl24 RabiaYrkAcar veriyorum 30tl özelde kontrolde gitsem muayene ücreti vermiyorum ama nst için veriyrm
HlyaSinanAk RabiaYrkAcar cok saçma ben para vermiyorum zam geldi ücretlere 5 tl aliyolar son ikidir. Nasil bir nst bu