RabiaYrkAcar Daha önce hiç vermemiştim şuan ikinci gebeliğim ve nst için 55 tl isteniyor her seferinde çok saçma ve fazla geldi bana
RabiaYrkAcar Imraninannesi bende ilk gebeliğimde özeldi hastane hiç vermedim bu gebeliğimde şimdi öğrendim ve şok geçirdim
RabiaYrkAcar Hhtce ya aynen öyle girme sıklığını düşünürsek resmen sömürü canım sıkıldı 😢 evet hadi olsun 15-20 55 çok fazla 😪
Hhtce RabiaYrkAcar her kontrolde istiyorlar zaten kontrollerde sıklaştı şimdi zaten 55 tl vericek bişey yapmıyorlar yani
RabiaYrkAcar merveeed yazık ya resmen sömürülüyoruz of şaşırdım ya başta sormak aklıma gelmedi mantıksız birşey çünkü
RabiaYrkAcar merveeed tahmini ne kadar girdin ilk hangi haftanda girmen gerekli bilgi verir misin 3,5 yıl oldu kızıma unutuluyor 😊
merveeed RabiaYrkAcar 32.haftamda girdim her gitmemde girdim daha sonra ama geçen hafta sokmadı nstye bebek gayet hareketli görüyorum dedi yarında doğumum var zaten 39+0🤗
RabiaYrkAcar merveeed maşallah hayırla sağlıkla al kucağına inşallah ☺️ Bende 32 deyim erken dedim asistana 😂 parayı duyunca şok geçirdim bakalım doktor git derse mecbur gireceğim 😢
Sakvsr RabiaYrkAcar canım hastaneden hastaneye göre değişebiliyo ben özel muayenehaneye gidiyorum bizde verilmiyo ama 400₺ muayene ücreti zaten onuda almasın 😂
RabiaYrkAcar Sakvsr bence hatta sana geri ödesinler 😂 400 tl muayene ücreti Allah yardımcın olsun valla ☺️
ilaydanurhavvat RabiaYrkAcar Ağzım açık kaldı okurken 😯😦 bn 5 tl ödüyorum sdece özel hastahane üstelik
RabiaYrkAcar ilaydanurhavvat benim şoku düşün nst ye girmeniz gerekli dedi girişteki kadın bende ücretsiz galiba dedim hayır 55 tl dedi ben kaldım öyle sonra daha erken 32. Haftadayım doktoruma sormam lazım dedim 😂