ilaydanurhavvat RabiaYrkAcar bnde 32. Haftada girmeye başladım. 36 oldum şimdi her kontrolde giriyorum
Gudigudi Her gittigimde 25 tl oduyorum o gun muayenem varsa almiyorlar. Muayene parasi verdigim icin. Nstdeki hemsire her gittigimde egitim veriyor emzirme egitimi dogum egitimi vs konularda. Karsiliginda egitim verdigine dair imza aliyor. En azindan sirf nstye baglayip gondermiyor param cok da bosa gitmis sayilmaz😁
RabiaYrkAcar Gudigudi sizinki yine kabul edilebilecek birşey ben 125 tl muayene ücreti ve her nst de 55 tl vericem çok saçma geldi bana
RabiaYrkAcar Umudumm sizinki daha uçukmuş yazık ya son zamanlarda daha sık girilmesi gerekecek mecburiyeti kullanıyorlar resmen
Cancancan RabiaYrkAcar bizde veriyoruz ama 10 tl çok fazla bence 55 tl muayneye zaten 50 tl veriyoruz biz 😱
Bilgesevgec RabiaYrkAcar devlette arastırma hastahanelerınde veeılmıyor.. Ben özelde 22 lıra veriyorum malesef 😒
Ceyduygu RabiaYrkAcar Fatura isterseniz hem muayeneye hem nst ye belki fiyat düser burda bir arkadar yazmis fatura istedigi zaman fiyatı düşmüş
RabiaYrkAcar Ceyduygu fatura veriyor 125 tl için muayene ücreti ama nst artık bakalım dediğiniz gibi fiş istiyim mutlaka ☺️
Bilgesevgec Ygmrkmsl benım kasılmam olmuştu çok ben 28 29 bı gırdım acılde ama normalde 35 gırmeyw basladım ben 34 35 ten sonra yanı
Dandikbebe İlk bebeğimde 45 muayene 30 tl nst ödemiştim htrlıyorum. Şimdi muayene 75 tl. Nst kaç olmuştur hic bilmiyorum 😁 bakalım daha 16 haftalığız cnkü