Selin12- nvn-mutlu anladim doktorunuzu dinleyin o zaman eğer kendinizi arabanızın gidecekseniz mola verirsiniz bir sıkıntı olmaz sık ama otobüs ile giderseniz bacaklariniz çok ağrır
nvn-mutlu kadifemsii Allah yardımcımız olsun biz otobüsle gidicez canım kendi aracımız olsa hiç dert etmem bulandıkça mola verirdim ama maalesef
nvn-mutlu Selin12- maalesef arabamızı sattık canım 😔 Otobüsle gidicez artık ayaklarım eşimin üzerinde kıvıra uzata tamamlicam bir şekilde 🥰 yada host beye yardım ederim arada 🤣🤣
alparslanannesii1661 nvn-mutlu molalarda yürüyün elinizde birsey yiyorsunuz yururken yiyin ve hamile psikolojisine girmeyin ben hep iyiyim iyiyim dedim tavsiye ederim😊
Selin12- nvn-mutlu ben gemi ile yolculuk yaptım istediğimde kalktım dolaştım buna rağmen çok ağrıdı bacaklarım inşallah bir sıkıntı çıkmadan varırsıniz
nvn-mutlu alparslanannesii1661 haklısın canım o da çok önemli gerçekten kendi kendimi psikolojik olarakta hazırlamam lazım 🥰 normalde uzun yolu seviyorum bir çırpıda atlatırım inşallah 🥰
Leylaaa38 nvn-mutlu eh işte biraz zor aslında ama daha da yola çıkmayacağım doğuma kadar.. çok şükür bir şey de olmadı zaten 🙏🏼🙏🏼
Anne55_ nvn-mutlu yok ya ben samsundan gidiyorum kendi arabamızla çok uzak değil 2 buçuk 3 saatte orda oluyoruz ❤️❤️