nvn-mutlu Anne55_ benim içinde uçak daha iyi tabiki ama maalesef doktorum uçak ✈️ yolculuğuna izin vermedi
Leylaaa38 nvn-mutlu eh işte biraz zor aslında ama daha da yola çıkmayacağım doğuma kadar.. çok şükür bir şey de olmadı zaten 🙏🏼🙏🏼
Pelin-1 nvn-mutlu bana ucakla izin verdi otobus yolculugu daha yorucu demişti otobusle de gidicekseniz saat basi kalkip 5-10dk yurumelisiniz
Pelin-1 nvn-mutlu iste o durum sikintili kac haftaliksin ben 20haftayken 1300km gitmem gerekiyordu kendi arabamizla bile izim vermedi ikizlere hamileym bu arada belki ondan bilmiyorum
nvn-mutlu Pelin-1 biz 26 olucaz canım belki gidene kadar 27 falan olur ❤️ hiç bilmiyorum ki canım zaten gitmeden sonkez yine doktoruma kontrole giderim belki kararı değişir 🤭 zaten gözüm hiç kesmiyor otobüs yolculuğunu bir acıkıyorum bir tuvaletim geliyor 🤣
Petyynut nvn-mutlu otobüsle de gitseniz mutlaka 1.5-2 saatte bir yürümeniz gerekiyor doktorunuz bunu göz önünde bulundurmalıydı ben de çok kez yola gittim ama her seferinde bunu bastıra bastıra tekrarladı mutlaka tekrar sorun