eliffkrts Yokys benim de cuma günü kontrolüm var heyecandan gün sayıyordum, senin doğumun var düşünemiyoruuum bayılırım😂😂
eliffkrts Canerkan1 bel ve sırt ağrıların başladı mı, biraz oturunca başlıyor benim batmaya, birde sanki bazen rahime iğne batar gibi oluyor sende de oluyor mu?? Galiba vücut doğuma hazırlanıyor 🤷🏼♀️
Canerkan1 eliffkrts aynen canım doğuma hazırlanıyo bel sırt ve kasık ağrılarım oluyo oturunca kaburgalarıma batıyo sanki sık sık idrara çıkmak yatınca ayaklarım zonkluyo miğde yanmasıyla başedemiyorum zaten
Zhradc eliffkrts aynıyız canım benm de son 49 sıcaklardan çok bunalıyorum artık uyku uyuyamıyorum ne gece ne gündüz bir an önce geçsin zaman istiyorum
eliffkrts Zhradc oyy aynıyız evet 😍 neyse ki bebeklerimize kavuşmamız sonbahar kışa denk geliyor, rahat rahat bunalmadan büyücekler inşallah 🙏🏻
Zelsonr eliffkrts Benimde son 36 inşallah oğluşuma kavuşmama az kaldı 💙😍 Maşallah hareketleri gayet güzel ancak bazen canımı acıtıyor ama olsun. Sağlıkla gelsinler inşallahhhhhhh 😍🤲
eliffkrts Zelsonr eveet hareketler gittikçe güçleniyor onu bile hissetmek müthiş çok şükür 🙏🏻😍😍 amiin canım inşallahhh 🙏🏻🙏🏻