Esra1139 eliffkrts ben 58 le kaldım maalesef evlenince aldım baya 52 di normalde kilom🥺 pazartesi 32 haftalık olucaz 69 oldum🤦🏼♀️
eliffkrts Esra1139 e sende almamışsın ki bişey zaten yarısı bebek su oluyormuş, hiç bişey kalmaz doğumda💃🏼
Esra1139 eliffkrts aslında hamile kalmadan önce kiloya dikkat etmek gerek 58 değilde 53 ile kalmış olsam hiç gözüme batmazdı 😏
Alev16 eliffkrts hamileyken dogsun isteriz dogumdan sonra keşke biraz daha içimde dursaydı deriz 😅 Biz kadınları anlamakda zor 🙈
esmerrmm eliffkrts bugünden sonra allah nasip ederse 36 gün kaldı . Bende üclü rakamlari nezman gecicem diye bekliyordum geldi gecti bile cok şükür 😍
esmerrmm eliffkrts evet simdiye kadar zaman hızlı aktı ama bu son haftalar hiç geçmiyor sanki 😫 gözümü acip kapasamda bitmiş olsa keske 😅
Iby eliffkrts bizimde son 50 gun🌸🌸 bende disaridan hareketlerini izlemeye bayiliyorum, artik tekme atmiyor ama yer değiştirmesi hareketleri disaridan bile cok net görünüyor. Saglikla gelsinler 💗
eliffkrts Iby eveeet aynı dediğin gibi önceden belli yerlerde tekmeler hissederdim şimdiyse karnımı resmen soldan sağa götürüyor 😍😍 amiin inşallahh🙏🏻
eliffkrts Esra1139 alışkın olunan bi kilo olunca fazlası garip geliyor dimi, dert etme fıstık gibisindir
Esra1139 eliffkrts evet hayatımda hiç bu kiloları görmediğim için eşimi suçluyorum birazda onun yüzünden şiştim😄
Canerkan1 eliffkrts aynen canım doğuma hazırlanıyo bel sırt ve kasık ağrılarım oluyo oturunca kaburgalarıma batıyo sanki sık sık idrara çıkmak yatınca ayaklarım zonkluyo miğde yanmasıyla başedemiyorum zaten
Mom54544 eliffkrts sooooon 39 😍 geçmez nasıl geçecek dediğim günler geçti gitti nasıl oldu anlamadım bile 🤭 çok üşeniyorum şu an fotoğraf çekip atmaya 😂😂
eliffkrts Mom54544 kız atsaydın da görseydik 10 gün sonra nasıl olcak göbüş 😂😂 valla çok hızlı geçti bende anlamadım 🤷🏼♀️🙏🏻