kirpapatyasiii 26z25a04f aceleci kızlar 🥰 dururlar inşallah benim hep sancim var sürekli 20 haftadan beri nidicart kullanıyorum çok iyi geliyor ama hep bi ağrı bisey var bende de birde serklajliyim ben artık dikislerime çok baskı yapıyor bazen öyle bir vuruyor ki açıdan gözümden yaş geliyor 🙈🙈 Rabbım yardımcımız olsun sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularimiza
26z25a04f kirpapatyasiii benimde ağrılarım cok oluyordu bide kasilmalar vardi igne cok iyi geliyor agrilarim kasilmam azaldi iki uc haftadir canim inşallah zamaninda sağlıklı gelirler 🤲🤲
kirpapatyasiii eliffkrts 🙈🙈 Allaah bilmiş bir cimcime mi 🥰 amiinn inşallah bütün bebisler sağlıkla vaktinde gelsin inşallah 🤗
eliffkrts Alev16 bazen hiç bitmesin istiyorum aynı beden de her şeyi birlikte yapmak öyle güzel ki, bazen de yanımda olsun öpiyim kokliyim istiyorum, az kaldı şükür 😍🤗
Ayseee4238 eliffkrts ayh valla çok zor geçiyor Allah’ım yardımcımız olsun gerçekten vakit su gibi akıp geçsin ama geçmiyor😄
Selcansahin33 Uygulamaya göre 19 günümüz var ama karnım baya aşağı indi heyecanla bekliyorum 31 inde muayeneye gidicem doktorumuz ne dicek bakalım normal istediğim için her an sürprizlere açığım 🤗🤗
eliffkrts Yokys benim de cuma günü kontrolüm var heyecandan gün sayıyordum, senin doğumun var düşünemiyoruuum bayılırım😂😂
Alev16 eliffkrts hamileyken dogsun isteriz dogumdan sonra keşke biraz daha içimde dursaydı deriz 😅 Biz kadınları anlamakda zor 🙈