eliffkrts Hat90 ayy teşekkür ederim canım benim 😍 bişeyleri kısmıyorum her şeyi yiyorum aslında, sadece önceden de ekmek hiç yemezdim şimdi sadece arada tostla yiyorum o kadar 🤗
Eda-5807 eliffkrts normalde mıde altında duruyorya bebiş kasıklarının olduğu yere doğru iniyor banada öyle dedıler bende bilmiyordum valla 😌
eliffkrts Eda-5807 hiii, 30. Haftadan önce çok sıkıntı çektim ben midemden, ne yesem şişkinlik yaşıyordum su bile içemez olmuştum, son bikaç haftadır midem çok rahat ne yesem alıyor 🤣 belki de mideye baskı yavaş yavaş azalıyor aşağı iniyordur🤷🏼♀️
eliffkrts Gulsen16 Benim 28den sonra öyle olmaya başladı çünkü hareketlerimde azalma başladı sırt bel ağrıları başladı öyle olunca evden çıkmaz oldum, onun öncesinde çok güzel geçti her şeyi yaptım gezdim anlamamıştım 🤷🏼♀️
Kuben eliffkrts O da var bir de zaten dönmek çok zor oluyor çatı ağrısı yüzünden 😃 o yüzden uykular haram 😃
Eymen-ss eliffkrts Ayy öyle deme valla geçmiyor 4 gün önce öğrendim günümü ama dört ay bekliyormuş gibi oldu 🤣 çok tuaf o kadar zaman bekledim 🤣 gününü bilmek biraz daha yavaşlatıyor sanırım zamanı 🤣 darısı size olsun inşallah
eliffkrts kubratskya_ allaaahhh biz meraklı annelere güzel bir doğum hikayesi geliyor desene inşallahhh 🤭🤭😍💃🏼
eliffkrts Eymen-ss cidden benim de ne zaman sayılı gün beklesem sanki yaklaştıkça uzaklaşıyor gibi gelirdi 😂 amiin inşallahhh🙏🏻
26z25a04f kirpapatyasiii bizimde son 61 ayni şekilde ilac igne ile durduruyoruz bizim kizida bende 35 haftalari görürüm inşallah ilki 32 haftalik geldi
kirpapatyasiii 26z25a04f aceleci kızlar 🥰 dururlar inşallah benim hep sancim var sürekli 20 haftadan beri nidicart kullanıyorum çok iyi geliyor ama hep bi ağrı bisey var bende de birde serklajliyim ben artık dikislerime çok baskı yapıyor bazen öyle bir vuruyor ki açıdan gözümden yaş geliyor 🙈🙈 Rabbım yardımcımız olsun sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularimiza
eliffkrts isimsiz1i hahahaha güldürdün valla kız Allah yardımcın olsun 🤣 bi birini pış pışlarsın bi birini, iki memede dolu cuk cuk emiklerler artık 🤣🤣