elfmoom Deletedmom23234 ama ben bunu yeniiiii gördüümmmmmm özzzkkkeeeee 😳 çok sevindim kuzum ya pınçırığımız doğmuş🖤 nasılsın ağrın sızın var mı kuşum
Deletedmom23234 elfmoom Eliiifff sen nasıl görmezsin 😁😁 doğdu Yaa vallahi 🥺❤️ ağrım var tabii aşk ama onu kucağıma alınca geçiyor 😍
akgunbirsen Deletedmom23234 yaa kıyamam mutluluğun kelimeler ile öyle geçiyor ki 🥰 Bol bol bu zamanların tadını çıkar. Allah ayırmasın artık sizi , Allah bağışlasın canım benim. 🧡
Deletedmom23234 Hahahh12 Dimiii sıra edada 😁 @Deletedmom93428 ben totemi başlattım hadi göreyim hepinizi aslanlarım😁😁😁😁
Cicilibicili Deletedmom23234 yaaaa geldi mi bebişşşş😍 hikayeni bekliyoruzzz sabırsızlıkla gözün aydın cınımm💕
Hafizeplt Deletedmom23234 geçmiş olsun canımm sonunda aldın kucağına yavrunu darısı bize 😍 hikayeni çabuk yaz kız bende doğurcam😂😂
Deletedmom23234 Hafizeplt Ben yazmadan doğuramıyo musun Hee😁😁😁 ama size güzel tavsiyeler vercem hepiniz anında doğurucaksınız 😁😁❤️
Asyaayaz1 Deletedmom23234 Ah güzellik nasıl sevindim heyecanla bekliyorum hikayeni sağlıkla büyüt yavrunu ❤️❤️
Mom54544 Deletedmom23234 oy maşallah paşaya gözün aydın analı babalı büyütsun rabbim sagliklica inşallah güzel insanlarla karsilastirsin rabbim paşayı hadi atlattin darısı benim basima 🤭
Deletedmom23234 Kuzucccum Parmaklarını yiyorum emzirirken😁😁 ayyy bu evlat bambaşka birşeymiş ya doğunca anladım😍
Deletedmom23234 guzellanne Ahh güzelim teşekkür ederim ❣️ Çam sakura’da doğurdum aşırı pozitif bir hikaye anlaticam inşallah ❤️
elfmoom Deletedmom23234 hiç postu yukarıda görmedim aşkım ya 🥺🥺🥺🥺 sana kıyamam kii , bol bol dinlen kuzum minişimize sarıll🖤 çok şükür sağ salim atlattın baak🙏🏻