Azizinannesi2 Deletedmom23234 paşam doğmuş gözün aydın analı babalı büyütsün sağlıkla sihatle inşallah merakla bekliyorum hikayeni aklımdan geciyordun dogurmussun megersem Damadını benim için o kokulu ellerinden öpp isimdi nasılsınız iyi misiniz 😍😍😍❤️❤️❤️🧿🧿🧿🧿🧿🥳🥳🥳
Deletedmom23234 Azizinannesi2 İyiyizz caniiim damat geldi damat sjsjjs😁❣️ Rabb’im sanada sağlıkla doğurmayi nasip etsin inşallah canım benimm🙏🏻🤍
elfmoom Deletedmom23234 hiç postu yukarıda görmedim aşkım ya 🥺🥺🥺🥺 sana kıyamam kii , bol bol dinlen kuzum minişimize sarıll🖤 çok şükür sağ salim atlattın baak🙏🏻
Deletedmom23234 elfmoom Ah güzelim darısı başına inşallah 😍 hepiniz gözümün önüne geldiniz bol bol dua ettim doğum anında 😍
Belacivciv Deletedmom23234 Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün 🌸 Doğurdu mu naptı diye bakarken gördüm bebişin gelmiş bile😂Hikayeni bekliyorumm
Deletedmom23234 Belacivciv 😁 ansızın sürpriz yapıyorum işte bende büleyim😁😁🤭🤭 amin kuzucum darısı başınıza😘❣️
Hafizeplt Deletedmom23234 valla ben sana demedim mi zaten sen doğurda ben doğurayım diye bak hafta geçirmiyorum😂😂😂
Azizinannesi2 Deletedmom23234 Amin inşallah zaman çabuk geçecek mi bakalım ayın 10da gün alacağım inşallah 🌼❤️❤️🧿 damadını op benim için o pamuk ellerinden 😘😘