Deletedmom23234 Ayyy çok heyecanlıyım doğum yapıcaaammm Biliyorum bazılarınız bu haberi çok bekledi heheheh❤️❤️😁 doğurunca macera dolu zorunlu sezaryen doğum hikayemi yazıcam sözz❤️🥺🥺
metehaninannesiii Deletedmom23234 hayirli doğumların olsun canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Nazlican1994 Deletedmom23234 ayyyy hadi hayırlısı olsuuunnn Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤩🤩🥰
akgunbirsen Hadi inşallah ya, çok istiyordun yorumlarını hep görüyordum sonunda kavuşuyorsun. Bana tüyolarda vermiştin bir posta rahim ağzı için falan ahahaha aklımda spermin doğumu kolay başlatması için öneri veren olarak kalacaksınız. 😍☺️
Deletedmom23234 Yaaaa ne kadar tatlısınız hepiniiiizzz 🥺❤️ çok teşekkür ederiiiimm hepinize ayrı ayrı iyiki varsınız iyikiiii😘😘❤️
Deletedmom23234 Mom526 guzellanne YuvarlanamayanPandaa Hahahh12 @Nazlican1994 @akgunbirsen @Cicilibicili @Kuzucccum @Azizinannesi2 @Asyaayaz1 @metehaninannesiii Guzellerim ❤️😍 doğurdum çok şükür 🙏🏻🌸 2 yıldır hep bu anı bekliyordummmm 🤧🤧 emişip duruyoruz oğluşla çok şükür sezaryen sonrası sütüm de geliyor. Ayyy doğum hikayemi yazmak için sabırsızlanıyorum çünkü o kadar çok şey öğrendim ki bu forumdan hepsini de uyguladım ve tecrübe sahibi oldum🙏🏻💃🏻 sizinle de paylaşmak için sabırsızlanıyorum 😍 kendimi iyi hissettiğim ve bebişimle eve döndüğümüzde inşallah yazıcam hikayemi.. 🐣😍😍
YuvarlanamayanPandaa Deletedmom23234 Teyzesinin aslan parçası hayırla gelsin hemencikk atlatırsın inşallah güzeliiimmm😍😘🥰🥰😍 Güzelliklerle gel Umudumuz ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
guzellanne Deletedmom23234 kız hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz Allahın izniyle sağ salim bebişine 🤲🏻🤲🏻😘
Kuzucccum Deletedmom23234 yupppiii 🧚🏻♀️💃💃 Gözün Aydın bebek şükür sağlıkla aldın ya kucağınaa Allahım bağışlasın bol bol öppppp kafayı yemeden ama 😬😻🥰😘 sabırsızlıkla bekliyorum hıkayenı , tavsıyelerını kuzum benım 😘
guzellanne Deletedmom23234 oy hadi gözün aydın çiçeğim çok şükür 🥰 çok sevindim 😍Maşallah Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin oğlunu. 💕💕Çam sakurada mı doğurdun kız ay doğum hikayemi merak ediyorum hastanede naptın ne ettin 🥰😘 sen kendini iyi hisset biz bekliyoruz canım. Allahım sana da şifa versin en kısa zamanda ağrıların geçer 🤲🏻🤗
akgunbirsen Deletedmom23234 yaa kıyamam mutluluğun kelimeler ile öyle geçiyor ki 🥰 Bol bol bu zamanların tadını çıkar. Allah ayırmasın artık sizi , Allah bağışlasın canım benim. 🧡
Deletedmom23234 Hahahh12 Allah razı olsun Yaa darısı hepinizin başına inşallah 🤲🏻🤍 ağrım var tabii yalan yok valla😁 bol bol yürüyüş yapmaya özen gösteriyorum inşallah yarın daha da iyi olurum😍
Deletedmom23234 Kuzucccum Parmaklarını yiyorum emzirirken😁😁 ayyy bu evlat bambaşka birşeymiş ya doğunca anladım😍
Deletedmom23234 guzellanne Ahh güzelim teşekkür ederim ❣️ Çam sakura’da doğurdum aşırı pozitif bir hikaye anlaticam inşallah ❤️